Connect with us
Vrei ca machiajul tau sa arate natural? Uite ce trebuie sa faci!

Știri

Vrei ca machiajul tau sa arate natural? Uite ce trebuie sa faci!

Daca vrei ca machiajul tau sa arate cat mai natural, urmeaza sfaturile pe care ti le oferim mai jos!

Un machiaj natural te va avantaja mult mai mult decat unul extravagant, in aproape orice situatie. Totusi, nu toata lumea reuseste sa il obtina. Pentru ca tenul tau sa arate perfect, trebuie sa urmezi cativa pasi simpli, insa care au un mare efect. Iata ce iti recomandam!

URMEAZA ACESTE 20 DE SFATURI PENTRU O PIELE TANARA

1. Trebuie sa cunosti culorile care ti se potrivesc. In functie de tipul de ten si culoarea pielii exista anumite nuante care sunt ideale pentru tine, in timp ce altele nu ti se potrivesc deloc. Incearca mai multe fonduri de ten, mai multe farduri si diverse tipuri de mascara pentru a stabili care sunt cele mai bune pentru tine. Stiai ca pielea deschisa la culoare are nevoie de nuante calde de piersica? Asta in timp ce bejul este ideal pentru tenul inchis.

Blush MAC in culoarea piersicii

mac

2. Ai mai multa grija de pielea ta. Pentru a nu necesita cantitati mari de concealer, fond de ten si pudra, este indicat ca tenul tau sa nu ai foarte multe imperfectiuni. Asadar, fa bine si ingrjeste-te mai mult. Foloseste produse cosmetice potrivite tipului tau de ten si nu uita sa te demachiezi in fiecare seara pentru a diminua riscul aparitiei cosurilor.

Spuma de curatare Clinique

clinique

3. Nu iti acoperi fata cu fond de ten. Scopul unui machiaj natural este sa utilizezi cat mai putine produse. Concentreaza-te pe zonele care au intr-adevar nevoie de acoperire, insa evita sa creezi o adevarata masca. Poti inlocui fondul de ten cu concealer, pe alocuri, caci acesta da un look mai light.

Fond de ten mineral de la Loreal

fond de ten

4. Foloseste crema hidratanta colorata. Daca tenul tau nu are multe imperfectiuni si iti permiti sa folosesti un produs mai usor, opteaza cu incredere pentru crema hidratanta colorata. Aceasta va ta o usoara tenta de culoare fetei tale, in timp ce va acoperi usor mici imperfectiuni precum punctele negre.

BB Cream de la Nivea

bb cream nivea

Te sfatuim sa urmezi aceste sfaturi si vei obtine un machiaj senzational!

Sursa foto: godfatherstyle.com

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top