VREMEA de PASTE 2016. Prognoza meteo ACTUALIZATA

29.04.2016
VREMEA de PASTE 2016. Prognoza meteo ACTUALIZATA

VREMEA de PASTE 2016. Prognoza meteo pentru sambata, 30 aprilie 2016

Valorile termice se vor situa in jurul celor normale pentru aceasta data, exceptand partea de nord si nord-est a teritoriului, unde vremea va fi racoroasa. Pe parcursul zilei, innorarile se vor accentua temporar si va ploua local in Maramures, Transilvania si Moldova, dar si in zona de munte si cea dealuroasa din sud si pe arii restranse in rest. Izolat se vor inregistra cantitati de apa de 15…20 l/mp, cu precadere in zona Carpatilor Orientali.

In cursul noptii cerul va fi variabil la partial noros, iar in primele ore izolat va mai ploua slab la munte si in Moldova. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime se vor incadra intre 12 grade in Dealurile Moldovei si estul Transilvaniei si 21 de grade in Lunca Dunarii.

Vremea in Bucuresti sambata

Valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru sfarsitul lunii aprilie. In cursul zilei, vor fi innorari si temporar va ploua slab, iar noaptea cerul va deveni variabil. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 19…20 de grade.

VREMEA DE PASTE 2016. Prognoza meteo pentru duminica, 1 mai 2016

Vremea se va incalzi usor, astfel ca temperaturile maxime se vor incadra intre 16 grade in nordul Moldovei si pe litoral si 23 de grade in Lunca Dunarii. Ziua, cerul va fi variabil cu innorari temporare mai ales in zonele deluroase si montane, precum si in partea de nord-est a teritoriului unde indeosebi dupa orele pranzului cu caracter local se vor semnala ploi de scurta durata.

Incepand cu orele serii, nebulozitatea se va accentua in majoritatea zonelor, dar cu precadere in sud-vest va ploua, iar pe spatii mici se vor putea cumula cantitati de apa mai insemnate. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in cursul noptii in sudul Banatului.

VREMEA DE PASTE 2016 In Bucuresti. Prognoza meteo pentru duminica, 1 mai 2016, in Capitala

Vremea va fi in general frumoasa, iar regimul termic va fi caracterizat de valori de temperatura normale pentru aceasta data din an. Cerul va fi variabil, cu innorari in primele ore ale intervalului, dar mai ales in cursul noptii, insa probabilitatea de aparitie a ploilor va fi redusa. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 21 de grade.

VREMEA DE PASTE 2016. Prognoza meteo pentru luni, 2 mai 2016

Valorile termice se vor situa in general in jurul mediilor climatologic specifice acestei date calendaristice, insa aspectul vremii va fi unul inchis. Innorarile vor persista in cea mai mare parte a intervalului si indeosebi in jumatatea sud-vestica a teritoriului va ploua pe arii extinse. Vantul va sufla slab si moderat cu intensificari in regiunile sudice si la munte. Temperaturile maxime se vor incadra intre 15 grade pe litoral si in Dealurile de Vest si 21 de grade in Lunca Dunarii.