Connect with us
Prognoza meteo pe ziua de astăzi nu se anunță foarte bună. Meteorologii au emis un cod galben de ceață sub incidența căruia cad 3 județe.

Vremea

Prognoza meteo : cod galben de ceață în 3 județe

Prognoza meteo pe ziua de astăzi nu se anunță foarte bună. Meteorologii au emis un cod galben de ceață sub incidența căruia cad 3 județe. În Bihor, Timiș și Arad a intrat în funcțiune un cod galben de ceață care va persista până la amiază.

Prognoza meteo : vizibilitate redusă sub 200 de metri

Prognoza punctează că în toate cele 3 județe, vizibilitatea va scădea sub 200 de metri și izolat chiar sub 50 de metri. În aceste condiții, șoferilor care tranzitează zona de vest a țării le este recomandat să circule cu prudență pentru a preveni pericolele. Nu trebuie uitat faptul că în această perioadă festivă a anului, mulți români stabiliți în Occident se întorc acasă pentru a celebra Crăciunul și Revelionul. De aceea, este de așteptat ca traficul în județele de graniță să fie mai intens.

ANM anunță că nu doar vestul țării are de suferit de pe urma vremii, ci și extremitatea estică. Județul Tulcea se află sub avertizare cu cod galben de vânt. Viteza vântului poate atinge valor de până la 55 de km/h în zonele ceva mai expuse.

Citește și: Portul Constanța se închide din cauza vântului puternic

Este a treia zi când la malul mării există o problemă de acest gen. La începutul săptămânii, autoritățile au fost forțate să închidă Portul Constanța din cauza rafalelor puternice.

George Vintilă este redactor HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top