Connect with us
William Christopher, actorul din serialul „M.A.S.H”, a încetat din viață. Actorul a pierdut lupta cu o boală crâncenă.

Știri

William Christopher, actorul din „M.A.S.H”, a murit

Actorul William Christopher, cunoscut pentru rolul preotului Mulcahy din „M.A.S.H”, a murit la vârsta de 84 de ani. Acesta a pierdut lupta cu cancerul.

William Christopher a murit în Ajunul Anului Nou, în locuița sa din Pasadena. Actorul s-a stins sub privirile neputincioase ale soției. El a fost diagnosticat cu cancer în urmă cu aproximativ un an și jumătate. Până în urmă cu o lună, tratamentul a decurs bine.

„Acum două săptămâni, starea sa s-a înrăutăţit”, a declarat agentul actorului. „A început să se simtă rău săptămâna aceasta acasă şi s-a stins fără dureri în această dimineaţă (sâmbătă, n.r)”.

Loretta Swit, actriţa din serialul „M.A.S.H”, care a interpretat-o pe maior Margaret „Hot Lips” Houlihan, și-a exprimat regretul.

„Dragul nostru Bill şi bunătatea sa sunt un argument că Raiul există. Nu l-am auzit niciodată plângându-se sau să-şi iasă din fire. Toată lumea îl adora. Avea un adevărat simţ al umorului şi era un mare om (…). A fost cea mai bună distribuţie cunoscută vreodată. I-a făcut pe mulţi să meargă la biserică mai des cu interpretarea sa”.

Cine a fost William Christopher

William Christopher a jucat în mai multe show-uri de televiziune precum „The Patty Duke Show” şi „Good Times”.

Mai târziu a devenit preotul Francis Mulcahy din „M.A.S.H”, în 1972. Acest personaj l-a interpretat până la sfârşitul serialului, în 1983.

A reluat rolul în continuarea sitcomului „After M.A.S.H” din 1983 până în 1985.

Ultima dată, William Christopher a apărut în mai multe episoade din „Days of Our Lives”, în 2012.

Citește și: Alan Williams, primul manager al formației The Beatles, a murit

Moartea sa survine la un an după ce colegul său din serial. Wayne Rogers a murit la vârsta de 82 de ani în ajunul Noului An, în 2015.

Continue Reading
You may also like...
2 Comments

2 Comments

  1. ANONIM

    2017-01-04T00:35:23+02:00 at 0:35

    dumnezeu sa il ierte si sa il odihneasca in pace pe cel care a fost william christopher a fost un actor deosebit nu il voi uita niciodata era si batran oricum cancerul nu poti scapa de el sunt actori muzicieni sportivi chiar care au reusit sa scape de cancer ii dau exemplu pe michael douglas acum cativa ani si celine dion care nu era convinsa ca mai apuca craciunul revelionul dar si anul urmator si uite ca traiesc si astazi bravo lor de altfel si cher de asemenea traieste in continuare desi zilele ei par numarate ea inca traieste in continuare bravo si ei ce alte exemple sa mai dau ca chiar numai stiu ce actori muzicieni sau sportivi care au mai avut cancer dar sunt cazuri si cazuri

  2. anonim

    2017-01-04T00:20:48+02:00 at 0:20

    eu unul stiu cine a fost william christopher a fost un mare actor el e cunoscut doar pentru serialul mash si after mash doar astea a mai jucat si in alte seriale patty duke show good times si days of our lives mi-a placut de el era amuzant in rolul preotului mulcahy rol pe care l-a jucat apoi si in after mash nu numai in mash diferenta dintre cele doua seriale este ca de la cer la pamant sincer mai mult mash am urmarit stiu toate episoadele de la cap la coada amuzante rau toate personajele din serial si ma refer la chirurgul sef si capitanul hawkeye maiorul si asistenta sefa houlihan chirurgul si capitanul mcintyre chirurgul si capitanul hunnicutt colonelul potter colonelul locotenentul blake maiorul si chirurgul burns maiorul si chirurgul winchester caporalul si sergentul klinger caporalul si functionarul companiei o’reilly astea principale dar au mai fost si personajele secundare la fel de amuzante si acelea toti actorii au avut o contributie in acest serial au fost si momente amuzante dar si momente triste dar important este ca a fost un serial interesant bine gandit de actori apropo de actorii regizorii cameranii din serial toti se vor duce la un moment dat in ceruri pentru ca asta este ciclul vietii dumnezeu te lasa in viata atat cat poate el daca esti bolnav de o anumita boala dumnezeu te ajuta doar ca iti i-a sufletul daca ai fost un om bun in rai iar daca ai fost un om rau in iad te trimite dar daca esti bolnav dumnezeu are mila de tine si te ajuta adica te duce unde este bine nu unde este rau eu m-as ruga sa mai traiasca restul actorilor in continuare desi e in zadar ca sa mai faca reuniuni cat mai pot sau cat se mai poate ca lumea o sa ii uite la un moment dat pe ei dar si serialul in care au jucat pacat daca aflu maine poimaine aflu ca mai moare cineva dintre actorii din serial eu sunt fan mash desi nu am urmarit si filmul sau serialul de dupa el after mash oricum ala a fost scurt nu a fost de lunga durata ca mash asta este normal

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top