Wimbledon 2019 | Gigi Becali: Vreau s-o bată măr pe Serena, am oftică mare pe ea

Ultimul update: sâmbătă 13 iulie 2019 16:03 Data publicării: sâmbătă 13 iulie 2019 12:28

Gigi Becali (61 de ani) este un mare susținător al Simonei Halep (27 de ani, nr. 7 WTA) și spune că va urmări finala feminină de la Wimbledon, disputată între Halep și Serena Williams (37 de ani, nr. 10 WTA). Patronul FCSB a mărturisit că se ”ruga în lacrimi pentru ea” din închisoare. Finala Wimbledon 2019 Halep VS Williams este LIVE de la ora 16:00 pe HUFF.roSimona Halep VS Serena Williams Live Eurosport 2 Stream VIDEO | Finala Wimbledon

Omul de afaceri a spus că își dorește ca Simona Halep să o învingă pe Williams, pentru că are ”oftică mare” pe sportiva americană.

“Rugăciunea e de la început până la final. Mai mult mă concentrez la rugăciune decât la jocul ei. Eu mă uitam la ea din puşcărie şi mă rugam în lacrimi. Îmi părea rău de ea. Spuneam ‘Doamne dă să joace într-o finală de Grand Slam şi să o bată pe Serena’. Să o bată pe Serena o dată, dar să o bată rău şi după aia nici nu o să mă mai uit la ea. Am o oftică mare pe Serena. Vreau să fie bătută măr”, a declarat Gigi Becali, pentru Pro X.

Simona Halep a învins-o doar o dată pe Serena Williams. Acest lucru s-a întâmplat la Turneul Campioanelor, în anul 2014, când românca s-a impus cu scorul de 6-3, 6-0.

Ultima oară, cele două sportive s-au întâlnit la Australian Open 2019, când Serena a câștigat cu scorul de 6-1, 4-6, 6-4.

Sursa: Huff.ro
Comentarii