Connect with us
Zboruri întârziate pe 3 aprilie 2018. Eurocontrol a făcut ANUNȚUL azi, zeci de mii de zboruri au de suferit

Știri

Zboruri întârziate pe 3 aprilie 2018. Eurocontrol a făcut ANUNȚUL azi, zeci de mii de zboruri au de suferit

Zboruri întârziate pe 3 aprilie 2018. Organizația Europeană pentru Siguranța Navigației Aeriene, Eurocontrol, a anunțat că din cauza unei defecțiuni tehnice, aproximativ jumătate din cele 30.000 de zboruri programate astăzi, 3 aprilie, vor avea întârzieri.

UPDATE 20.45:

Aeroportul Henri Conadă nu este afectat de defecţiunea sistemului Eurocontrol

Valentin Iordache, directorul de comunicare şi purtător de cuvânt Aeroporturi Bucureşti, a declarat pentru Mediafax că pe aeroportul Otopeni au fost înregistrate marţi întârzieri. Însă problemele nu au fost provocate de sistemul de supraveghere Eurocontrol, ci din cauze obişnuite.

Zborurile europene au întârzieri, anunță air24.ro.

Conform Agerpres, o defecţiune tehnică ar putea provoca întârzieri pentru circa jumătate din cele aproape 30.000 de zboruri programate marţi în spaţiul aerian european, a comunicat Eurocontrol.

„Astăzi, 29.500 de zboruri erau aşteptate în reţeaua europeană. Aproximativ jumătate dintre ele ar putea înregistra o întârziere din cauza unei pene a sistemului.”, a precizat Eurocontrol, într-un comunicat citat de AFP.

Potrivit air24.ro, Eurocontrol semnalase puţin mai devreme o „defecţiune a sistemului ameliorat de gestiune tactică a fluxurilor”, denumit ETFMS.

„Problema cu sistemul ETFMS a fost identificată şi sunt luate măsuri pentru a permite revenirea la normal”, a dat asigurări Eurocontrol, care se aşteaptă ca situaţia să fie restabilită în totalitate „până la sfârşitul serii”.

„Însă planurile de zbor depuse înaintea orei 10.26 UTC au fost pierdute şi li s-a cerut operatorilor aerieni să depună din nou planuri de zbor pentru toate aparatele care nu au decolat încă”, a indicat organizaţia.

CITEȘTE MAI MULT PE AIR24.RO.

Știre asemănătoare: Un avion al companiei Elihad Airways a aterizat de urgență în București. Un pasager a suferit un atac de cord

Un avion a aterizat de urgență pe data de 24 martie 2018, din cauza unui incident medical la bord. Un pasager de 68 de ani a suferit un atac de cord.

Un Boeing 737 ce zbura spre Abu Dhabi a cerut să aterizeze de urgență. Aeronava efectua zborul #EY160 pe ruta Dallas – Abu Dhabi, transmite AeroNews.

UPDATE, ora 16:07 – Se pare că este vorba despre o femeie de 68 de ani, care acum se simte bine. I-a fost acordat primul ajutor, iar medicii au reușit să o stabilizeze.

CITEȘTE MAI MULT AICI.

CITEȘTE ȘI: Emitere Factură bilete de avion TAROM – Serviciul online de autofacturare
Ryanair schimbă polica bagajelor de mână. Asta după ce a apelat în reptate rânduri la bunul simț

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top