Categorii Știri

Zina Dumitrescu o mama uitată într-un azil

Zina Dumitrescu, mama modei românești, a murit astăzi, 28 martie 2019. Celebra creatoare de modă a stat în ultima parte a vieții sale într-un azil de bătrâni. A fost dusă acolo de fiul ei și din păcate acesta o vizita foarte rar.

La un momentdat directorul azilului de bătrâni a declarat că facturile de cazare a Zinei Dumitrescu nu sunt plătite. Cea mai mare durere a Zinei a fost că fiul său uită să o caute.

Citește aici: A murit Zina Dumitrescu

În repetate rânduri apropiații ei făceau eforturile necesare pentru ca fiul ei să ajungă să o vadă, însă acesta evita vizita în locul în care mama sa și-a petrecut ultimii ani din viață.

Zina Dumitrescu împlinea anul acesta 83 de ani, a murit dupa masa de prânz. Ultima zi a Zinei Dumitrescu a fost bună conform celei mai bune prietene ale sale, a mâncat, s-a dus în camera ei și a murit în somn.

Zina Dumitrescu s-a născut în 1936 în Republica Moldova. După război familia s-a mutat la Pitești. Aici Zina a terminat liceul economic, apoi a intrat la Facultatea de Drept a Universității din București. Încă din primul an de facultate a început să lucreze ca manechin. La 30 de ani, a devenit directorul executiv al Casei de Modă Venus.

Share
Scris de
Adrian Vrauko
Stiri Despre azilfiuzina dumitrescu

Acest site foloseste cookies.

Read More