Categorii Știri

Zina Dumitrescu s-a stins din viață în somn. Ultima zi din viața creatoarei de modă

Zina Dumitrescu a murit astăzi la vârsta de 82 de ani. Creatoarea de modă a murit în azilul în care locuia de mulți ani. Conform Libertatea, aceasta s-a trezit astăzi, a mâncat la prânz și apoi a plecat să doarmă.

Zina Dumitrescu a mâncat la prânz, s-a simțit foarte bine și s-a dus să se odihnească. Trecerea în neființă a survenit în propria rezervă de la azilul privat unde a locuit în ultimii ani, cel mai probabil în timpul somnului.

Citește aici: A murit Zina Dumitrescu

Vestea i-a șocat pe mulți dintre cei alături de care și-a petrecut ultimii ani, deoarece, față de ultimele luni în care slăbise considerabil și s-a simțit rău, în ultimele zile starea sa se îmbunătățise.

Zina Dumitrescu și-a trăit ultimele zile de viață într-un azil de lux din Ghermănești, în apropiere de București, însă viața ei spectaculoasă s-ar putea transforma cu ușurință într-un subiect de film.

Citește aici: Zina Dumitrescu o mama uitată într-un azil

Zina Dumitrescu, născută Zenobia Bogoș, și-a câștigat în timp renumele de „Mama Modei Românești, a fost internată, în 2012, de fiul ei, Cătălin, într-un azil de bătrâni din apropierea Bucureștiului. Apropiații mamei Zina susțineau că aceasta ar suferi de Alzheimer.

Zina Dumitrescu a mâncat la prânz, s-a simțit foarte bine și s-a dus să se odihnească. Trecerea în neființă a survenit în propria rezervă de la azilul privat unde a locuit în ultimii ani, cel mai probabil în timpul somnului.

Vestea i-a șocat pe mulți dintre cei alături de care și-a petrecut ultimii ani, deoarece, față de ultimele luni în care slăbise considerabil și s-a simțit rău, în ultimele zile starea sa se îmbunătățise. Zina Dumitrescu și-a trăit ultimele zile de viață într-un azil de lux din Ghermănești, în apropiere de București, însă viața ei spectaculoasă s-ar putea transforma cu ușurință într-un subiect de film. Zina Dumitrescu, născută Zenobia Bogoș, și-a câștigat în timp renumele de

„Mama Modei Românești, a fost internată, în 2012, de fiul ei, Cătălin, într-un azil de bătrâni din apropierea Bucureștiului. Apropiații mamei Zina susțineau că aceasta ar suferi de Alzheimer. Fosta creatoare de modă a iscat în luna septembrie panică într-un mall bucureștean în momentul în care s-a prăbușit inconștientă la pământ.

Organizatorii au scos clienții afară din magazin și au încercat să-i acorde primul ajutor până la sosirea Salvării. După câteva minute în care a zăcut inconștientă, Zina Dumitrescu și-a revenit și, după ce s-a dumirit ce s-a întâmplat, s-a lăsat pe mâinile medicilor ajunși la fața locului să o consulte. Se pare că, în ciuda teribilului incident, cretoarea de modă nu a avut nevoie de internare, ci i s-a recomandat repaus, ea plecând pe picioarele ei de la eveniment.

Share
Scris de
Adrian Vrauko
Stiri Despre zina dumitrescu

Acest site foloseste cookies.

Read More