Connect with us
Zina Dumitrescu s-a stins din viață în somn. Ultima zi din viața creatoarei de modă

Știri

Zina Dumitrescu s-a stins din viață în somn. Ultima zi din viața creatoarei de modă

Zina Dumitrescu a murit astăzi la vârsta de 82 de ani. Creatoarea de modă a murit în azilul în care locuia de mulți ani. Conform Libertatea, aceasta s-a trezit astăzi, a mâncat la prânz și apoi a plecat să doarmă.

Zina Dumitrescu a mâncat la prânz, s-a simțit foarte bine și s-a dus să se odihnească. Trecerea în neființă a survenit în propria rezervă de la azilul privat unde a locuit în ultimii ani, cel mai probabil în timpul somnului.

Citește aici: A murit Zina Dumitrescu

Vestea i-a șocat pe mulți dintre cei alături de care și-a petrecut ultimii ani, deoarece, față de ultimele luni în care slăbise considerabil și s-a simțit rău, în ultimele zile starea sa se îmbunătățise.

Zina Dumitrescu și-a trăit ultimele zile de viață într-un azil de lux din Ghermănești, în apropiere de București, însă viața ei spectaculoasă s-ar putea transforma cu ușurință într-un subiect de film.

Citește aici: Zina Dumitrescu o mama uitată într-un azil

Zina Dumitrescu, născută Zenobia Bogoș, și-a câștigat în timp renumele de „Mama Modei Românești, a fost internată, în 2012, de fiul ei, Cătălin, într-un azil de bătrâni din apropierea Bucureștiului. Apropiații mamei Zina susțineau că aceasta ar suferi de Alzheimer.

Zina Dumitrescu a mâncat la prânz, s-a simțit foarte bine și s-a dus să se odihnească. Trecerea în neființă a survenit în propria rezervă de la azilul privat unde a locuit în ultimii ani, cel mai probabil în timpul somnului.

Vestea i-a șocat pe mulți dintre cei alături de care și-a petrecut ultimii ani, deoarece, față de ultimele luni în care slăbise considerabil și s-a simțit rău, în ultimele zile starea sa se îmbunătățise. Zina Dumitrescu și-a trăit ultimele zile de viață într-un azil de lux din Ghermănești, în apropiere de București, însă viața ei spectaculoasă s-ar putea transforma cu ușurință într-un subiect de film. Zina Dumitrescu, născută Zenobia Bogoș, și-a câștigat în timp renumele de

„Mama Modei Românești, a fost internată, în 2012, de fiul ei, Cătălin, într-un azil de bătrâni din apropierea Bucureștiului. Apropiații mamei Zina susțineau că aceasta ar suferi de Alzheimer. Fosta creatoare de modă a iscat în luna septembrie panică într-un mall bucureștean în momentul în care s-a prăbușit inconștientă la pământ.

Organizatorii au scos clienții afară din magazin și au încercat să-i acorde primul ajutor până la sosirea Salvării. După câteva minute în care a zăcut inconștientă, Zina Dumitrescu și-a revenit și, după ce s-a dumirit ce s-a întâmplat, s-a lăsat pe mâinile medicilor ajunși la fața locului să o consulte. Se pare că, în ciuda teribilului incident, cretoarea de modă nu a avut nevoie de internare, ci i s-a recomandat repaus, ea plecând pe picioarele ei de la eveniment.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top