Connect with us
Bravo, ai stil! Panorama este o nouă emisiune care va debuta la Kanal D din data de 17 aprilie. Show-ul va fi prezentat de Cristina Mihaela.

TV

„ Bravo ai, stil! Panorama ” debutează la Kanal D din 17 aprilie

Incepand din 17 aprilie, a doua zi de Paste, de la ora 10:30, telespectatorii Kanal D vor putea viziona „ Bravo, ai stil! Panorama ”, o emisiune care isi propune sa le arate tot ceea ce nu s-a vazut in show-ul care a devenit un fenomen in Romania.

Moderatoarea emisiunii este Cristina Mihaela, una dintre finalistele primului sezon ”Bravo, ai stil!”.

In emisiunea ce se va difuza in fiecare zi, de luni pana vineri, de la 10:30, vor fi dezbatute alaturi de eliminatele de la „Bravo, ai stil!”, detalii ce nu au fost facute publice pana acum, dar si modul in care acest show le-a schimbat viata concurentelor.

Cele mai neasteptate dezvaluri de culise, intamplari necunoscute publicului vor fi aduse in fata telespectatorilor in „Bravo, ai stil! Panorama”, astfel incat acestia sa isi faca o imagine de ansamblu si sa isi formeze o parere cat mai obiectiva asupra mecanismelor competitiei si a relatiilor dintre concurente.

„<Bravo,ai stil!Panorama> s-a nascut din nevoia foarte clara a publicului de a afla si mai multe despre ce se intampla la <Bravo, ai stil!>. Acest show, un adevarat fenoment in Romania, a nascut o multime de polemici pe retelele de socializare, sunt foarte multi oameni interesati de viata concurentelor, de relatiile care s-au stabilit intre ele pe parcursul competitiei, de calitatile lor reale, dar si de strategiile fetelor in incercarea de a-i impresiona pe jurati si de a-si atrage simpatia publicului si, implicit, voturile celor care le privesc zi de zi. Sunt onorata sa fiu moderatoarea <Bravo, ai stil! Panorama>, imi doresc sa cresc, sa invat foarte multe lucruri din aceasta lume fascinanta a televiziunii”, a spus Cristina Mihaela.

De-a lungul competitiei foarte stranse din primului sezon „Bravo, ai stil!”, Cristina Mihaela Dorobantu a cucerit prin eleganta, clasa si multa creativitate. A pierdut cu demnitate, in fata Silviei Oana Popescu, rivala si prietena ei. A nascut controverse si, in acelasi timp, a stiut sa gaseasca echilibrul intre dorinta de a castiga marele premiu si modul in care s-a prezentat in fata juriului si a telespectatorilor.

„<Bravo, ai stil!> schimba vieti, formeaza in adevaratul sens al cuvantului, eu chiar am trait asta si sunt convinsa ca nu numai eu simt ca am evoluat prin participarea la acest show. Abia astept sa dezbatem impreuna cu invitatii nostri, cu concurentele eliminate prin ce trairi, intamplari si transformari au trecut in perioada de concurs”, a adaugat Cristina Mihaela.

Nu pierdeti, din 17 aprilie, in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 10:30,  „Bravo, ai sti! Panorama”, show-ul care iti arata tot ce nu s-a vazut la „Bravo, ai stil!”.

Articole similare

Silvia de la „Bravo, ai stil” a rupt tăcerea! Ce s-a întâmplat în ultima săptămână

Teo la Bravo, ai stil „Momentul tău a fost un fel de santaj foarte bine făcut”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top