Black Friday 2020. Cele mai mari reduceri la vacanțele de vara viitoare de pe litoral

06.11.2020
Black Friday 2020. Cele mai mari reduceri la vacanțele de vara viitoare de pe litoral

Black Friday 2020 vine cu cele mai mari reduceri la vacanțele de vara viitoare de pe litoralul românesc. Vinerea neagră este o sărbătoare a reducerilor așteptată de toată lumea, inclusiv de cei care vor să-și rezerve o vacanță la mare pentru vara viitoare.

Black Friday 2020 cu oferte pentru vara viitoare

Black Friday 2020 se apropie cu pași repezi. Pe data de 13 noiembrie au loc cele mai mari reduceri din an la o gamă variată de produse. Fie că te interesează articole vestimentare, electrice, electrocasnice, aparate de îngrijire personală, încălțăminte ori accesorii și bijuterii, oferta este foarte generoasă.

Pentru cei care își fac iarna car și vara sanie, există oferte la vacanțele pentru vara viitoare pe litoralul românesc.

Litoralulromanesc.ro, turoperatorul nr. 1 pe segmentul vacanțelor la Marea Neagră, respectă tradiția de a veni cu cele mai mari discounturi cu ocazia Black Friday. Ofertele de Black Friday sunt valabile in intervalul 12 noiembrie (ora 17.00) – 15 noiembrie (ora 24.00).

În această perioadă, “prietenii tăi de la mare” pregătesc pachete turistice cu reduceri semnificative pentru campania de Black Friday din acest an. Surprizele vor fi dezvăluite pe data de 12 noiembrie! Trebuie doar să fii pe fază pentru că ofertele sunt limitate și solicitările sunt onorate în ordinea sosirii.

Până la lansarea ofertelor speciale de Black Friday, turiștii care vor să-și rezerve sejurul de vara viitoare la Marea Neagră pot verifica discounturile oferite în campania de Înscrieri Timpurii derulată de Litoralulromanesc.ro.

Campania, care e în plină derulare, înseamnă reduceri de până la 50% și șansa de a plăti vacanța în tranșe. Beneficiarii voucherelor de vacanță le pot folosi acum pentru a-și rezerva sejurul la mare de vara viitoare.

Rezervările se pot efectua online, direct pe site-ul www.litoralulromanesc.ro, sau telefonic, la 0241 999.

Litoralulromanesc.ro are o experiență de peste 15 ani pe piața vacanțelor, perioadă în care peste 1,3 milioane de turiști au apelat la serviciile turoperatorului pentru sejururi reușite în stațiunile autohtone de pe țărmul Mării Negre.