Connect with us
Black Friday Digi RDS RCS vine cu oferte fără precedent. Anunț important pentru clienți

Utile

Black Friday Digi RDS RCS vine cu oferte fără precedent. Anunț important pentru clienți

Black Friday la Digi RDS RCS vine cu oferte de nerefuzat pentru clienții companiei și nu numai. Fanii evenimentului din Vinerea Neagră, care stau cu ochii pe reduceri, promoții și oferte, nu trebuie să scape din vedere veștile de la Digi RDS RCS.

Black Friday la Digi RDS RCS

În Vinerea Neagră, compania Digi RDS RCS vine cu vești importante pentru clienții actuali, dar și pentru cei noi. În perioada 12-14 noiembrie, prețurile practicate de această companie, devin mai mici, indiferent de serviciile sau extraopțiunile contractate.

Astfel, clienții companiei lider de servicii de televiziune și internet din România beneficiază de o reducere de 50% din prețul abonamentului. Este vorba despre o reducere care se aplică pentru o perioadă de 12 luni consecutive.

Cu alte cuvinte, începând de joi, 12 noiembrie și până duminică, 15 noiembrie, cei care aleg un serviciu nou, o extraopțiune, sau fac un upgrade, vor beneficia de reducerea de 50% din valoarea abonamentului ales.

Ofertă disponibilă exclusiv online

Oferta de Black Friday la Digi RDS RCS este disponibilă exclusiv online și poate fi accesată pe site-ul digiromania.ro, dar și pe aplicația mobilă DigiRomania.

Noii abonați au posibilitatea de a alege direct serviciile pe care doresc să le contracteze. Clienții existenți care optează pentru adăugarea unui serviciu sau a unei noi extraopțiuni se pot loga în contul de client DIGI.ro, secțiunea „Serviciile mele” și în funcție de modificarea dorită, pot adăuga extraopțiuni sau upgrade-uri.

Black Friday este un eveniment mult așteptat de oameni din întreaga lume. Termenul de Black Friday, sau Vinerea Neagră, este asociat unei zile de la finalul lunii noiembrie în care magazinele scot la vânzare produse cu prețuri mult scăzute față  de restul anului. Acest prilej atrage, în replică, un val nemăsurat de cumpărători, care golesc rafturile unde găsesc produse cu cele mai mari reduceri.

Anul acesta de Black Friday, foarte multe magazine au pregătit oferte, dat fiind interesul crescut al oamenilor mai ales pentru achiziții online.

Din cauza pandemiei de coronavirus, românii cel puțin, au lăsat vizitele în magazine pe locul 2 și s-au axat în mare parte pe shoppingul online.

Denumirea de Black Friday a luat naștere în Statele Unite ale Americii in Statele Unite. Termenul a fost folosit prima dată pentru a descrie traficul catastrofal din ziua de vineri care urma sărbătorii de Thanksgiving Day (Ziua Recunoștinței).

Thanksgiving Day este ziua în care familiile se strâng seara în jurul unei mese festive, iar a doua zi traficul este sufocat din cauza că toata lumea încearcă să ajungă iar acasă.

Continue Reading
You may also like...

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Utile

To Top