Connect with us
Program Black Friday eMag, Altex, Media Galaxy sau Pc Garage. Când începe și cât durează

Utile

Program Black Friday eMag, Altex, Media Galaxy sau Pc Garage. Când începe și cât durează

Black Friday este una dintre cele mai așteptate zile din an. Precum oamenii așteaptă sărbătorile de iarnă și alte evenimente importante, la fel de dorit este și acest concept. Este ziua în care românii au parte de cele mai mari reduceri din an și se fac cele mai multe comenzi. Află care este programul celor mai importante magazine care au adoptat acest concept de-a lungul timpului și pregătește-te să furi startul reducerilor.

Program Black Friday eMag

La eMag, Black Friday are loc pe data de 13 noiembrie. În această ediție, EMAG va avea la ofertă apartamente cu reducere de până la 50.000 euro, teste RT-PCR pentru depistarea Covid-19 la 199 lei, reduse la aproape jumătate din preț, dar și închiriere de rulote. Peste 4 milioane de produse vor avea reducere de aproximativ 300 de milioane de lei pe data de 13 noiembrie.

Vă prezentăm unele dintre ofertele valabile în Vinerea Neagră la eMag:

-► Laptop ASUS X543MA cu procesor Intel® Celeron® N4000 pana la 2.60 GHz, 15.6″, HD, 4GB, 500GB – 799 lei (reducere de la 1.499 lei)

-► Televizor LED Star-Light, 100 cm, Full HD – 449,99 lei (reducere de la 699 lei)

-► Jack Daniel’s Whiskey 0.7l – 49,99 lei (reducere de la 69,99 lei)

-► Apă de Toaletă pentru femei, Dolce & Gabbana Light Blue,100ml – 99,99 lei (reducere de la 228, 99 lei)

-► Apă de Toaletă pentru bărbați, Hugo Boss The Scent, 100 ml – 99,99 lei (reducere de la 219,99 lei)

-► Set de tigăi, 6 piese, Tefal Ingenio Elegance – 149,99 lei (reducere de la 399,99 lei)

Black Friday Altex și Media Galaxy

Altex a anunţat că organizează campania Black Friday ediţia 2020 în perioada 29 octombrie – 2 decembrie, pentru ca toți clienții să se poată bucura de reduceri, având în vedere că situația actuală este una dificilă.

Retailerul vine cu reduceri chiar și de peste 50%, la toate categoriile de produse care sunt vândute atât online, cât și în magazinele Altex: telefoane mobile, tablete, televizoare, laptop-uri, dar și produse pentru pasionații de gaming. Ediția Black Friday de iarnă se desfășoară în perioada 30.01-05.02.2020.

În toate magazinele Altex și Media Galaxy au fost adoptate măsurile necesare de prevenire a infectării cu noul virus al momentului. Astfel, au fost plasate benzi pentru a indica distanța de siguranță de minimum 2 metri între persoane, au fost amplasate dispozitive cu dezinfectant și se efectuează și triajul epidemiologic înainte de intrarea în magazine.

Black Friday PC Garage

Și PC Garage s-a gândit să înceapă reducerile mai devreme, pentru a se asigura că toți doritorii de reduceri vor reuși să-și achiziționeze produsele dorite. Este o primă rundă de reduceri, iar marele eveniment va avea loc tot pe 13 noiembrie, ca eMag. PC Garage oferă o gamă largă de produse și din categoriile Gaming, Componente, Laptop-uri, Periferice, Software sau Casă și Îngrijire.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Utile

To Top