Connect with us
Când începe Black Friday 2020 la eMag. Află care este ora exactă

Utile

Când începe Black Friday 2020 la eMag. Află care este ora exactă

Black Friday este una dintre cele mai așteptate zile din an. La eMag sunt anunțate cele mai mari reduceri pentru toți cei care vor să facă achiziții de succes, după ce au așteptat un an întreg marea zi. Pentru a fi pregătit și pentru a prinde startul reducerilor, trebuie să hotărăști din timp ce vrei să cumperi, să ai o listă bine stabilită, câteva produse adăugate în secțiunea de Favorite dar, cel mai important, să știi exact la ce oră va începe Black Friday 2020.

Ora de deschidere a Black Friday 2020 la eMag

Black Friday este cel mai mare eveniment de shopping al anului. Sunt așteptate reduceri numeroase reduceri, iar românii deja s-au pregătit pentru marea zi. Ziua de 13 noiembrie este cea mai vânată și sunt estimate încasări de sute de mii de euro. Dacă anul trecut au fost încasate aproximativ 300 de milioane de euro, anul acesta, specialiștii cred că suma va scădea cu 20% din cauza pandemiei de coronavirus care a schimbat radical viețile noastre și a afectat în mod semnificativ economia, motiv pentru care oamenii vor cumpăra mai responsabil.

Pentru a te asigura că intri la timp în vânătoarea de prețuri de mâine, la eMag, este important să fii pregătit. Deși eMag nu a anunțat ora exactă la care va da startul reducerilor, cu siguranță că Black Friday va începe la primele ore ale dimineții. Tudor Manea, directorul general eMAG, a oferit un pont pentru cumpărătorii de mâine.

“Să spunem că startul va fi dat la ora la care oamenii se trezeau înainte de pandemie pentru a merge la birou. Startul va fi dat dimineața devreme”, a spus Tudor Manea.

În anii următori, orele de deschidere au fost destul de apropiate. De exemplu, în 2019, reducerile la eMag au început la ora 7.24 dimineața. În 2018, Black Friday a început în jurul orei 6.50 dimineața. Acesteore pot fi un reper pentru cumpărători, însă precizăm că în 2015, clienții au fost nevoiți să aștepte chiar până după ora 08.00 pentru a putea începe cumpărăturile.

  • 2013 – ora de începere 6:56
  • 2014 – ora de începere 6:52
  • 2015 – ora de începere 8:34
  • 2016 – ora de începere 6:49
  • 2017 – ora de începere 6:50
  • 2018 – ora de începere 6:56
  • 2019- ora de începere 7:24

eMag nu va anunța ora exactă de deschidere, pentru că riscurile ar fi mult prea mari. În anul 2011, eMag a anunțat la ce oră începe Black Friday. Toți clienții au dat buzna la ora respectivă. Din cauză că numărul de click-uri a fost atât de mare în acel moment, site-ul a căzut! În fiecare an există probleme cu site-ul, însă specialiștii lucrează din greu pentru a le remedia.

Pentru a afla exact când se dă startul reducerilor, este indicat să ai instalată aplicația în telefon pentru a primi notificare.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Utile

To Top