Connect with us
Ce sa gatesti cu USTUROI de Sfantul Andrei? Iata 3 retete DE POST pe care sa le incerci si tu!

Utile

Ce sa gatesti cu usturoi de Sfantul Andrei? Iata 3 retete de post pe care sa le incerci si tu!

Se spune ca de Sfantul Andrei trebuie neaparat sa mananci usturoi pentru a tine spiritele rele deoparte. Noi iti oferim 3 retete de post care sa-i aduca aproape doar pe cei dragi.

In caz ca iti serbezi ziua numelui, sau pur si simplu vrei sa organizezi o masa speciala, de post, iti punem la dispozitie 3 retete care sa iti umple masa si sufletul.

Astfel, vei avea de ales dintre fasole batuta, facuta dupa o reteta speciala, o supa de toamna numai buna pentru a face in ciuda temperaturilor de afara si o plachie de crap, numai buna pentru o zi cu dezlegare la peste.

1. Fasole batuta cu ceapa calita si usturoi

E o reteta pe care ai gustat-o cel putin odata in viata.

Simpla sau cu un sos de ceapa calita, gustul de fasole batuta iti aminteste si tie de copilarie?

Iata cat de simplu e sa o pregatesti!

2. Supa de legume tomnatice si usturoi

Supa pe care ti-o recomandam astazi este foarte usor de preparat si este satioasa. In plus, aceasta este numai buna pentru a avea in continuare un stomac sanatos.

3. Plachie de crap

Cu ingrediente care le gasesti usor, acest fel de mancare este ideal de gatit in orice bucătărie. In plus, reteta este ideala pentru aceasta zi mare, cand avem dezlegare la peste.

Speram ca retetele noastre te vor convinge ca merita incercate. Pofta buna!

Sursa foto Shutterstock

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Utile

To Top