Connect with us
Mesaje de Sfântul Andrei 2020. Urări, SMS-uri, felicitări pentru sărbătoriți

Știri

Mesaje de Sfântul Andrei 2020. Urări, SMS-uri, felicitări pentru sărbătoriți

Cele mai frumoase mesaje de Sfântul Andrei 2020 pentru toți românii care își serbează ziua de nume, le vor face ziua mai frumoasă acestora. În jur de 720.000 de români își sărbătoresc ziua de nume mâine, 30 de noiembrie. Ziua de Sfântul Andrei este una dintre cele mai mari sărbători ale creștinilor români, iar noi îți punem la dispoziție cele mai deosebite urări pentru toți cei dragi ai tăi.

Mesaje de Sfântul Andrei 2020. Trimite-le cele mai frumoase urări apropiaților

”La mulți ani, Andreea! Așa cum soarele luminează pentru toată omenirea așa și tu îmi luminezi mie viața. Fie-ți viața senină ca răsăritul de soare iar sufletul mereu curat și tânăr ca roua de pe flori. Îți doresc o zi de neuitat care să țină o viață întreagă!”

”Îți urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasă precum un bulgăre alb de zăpadă, la fel de fericită precum cântecul clopoțelului de Crăciun și la fel de frumoasă precum Sărbătorile petrecute lângă cei apropiați”.

„Astăzi este o zi specială pentru tine iar tu esti special(ă) pentru noi în fiecare zi. Îţi doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, satisfacţii şi multă sănătate. La mulţi ani!”

„Cu ocazia zilei Sfântului tău, îţi doresc o oră de linişte, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire şi iubire. La mulţi ani!”

„Dragă Andrei, de ziua numelui tău îţi dorim un sincer La Mulţi Ani, să ai parte de mulţi bani, sanatate şi voie bună. Petrecere frumoasă alături de cei dragi!”

„La mulţi ani şi fie ca Sfântul Andrei să te călăuzească mereu!”

„Dacă toată lumea îți dorește ca această zi să fie una minunată, eu îți urez ca atât ziua de astăzi, cât și zilele ce urmează, să fie pline de bucurii și realizări și să îți umple sufletul de voie bună. La mulți ani!”

„De ziua numelui tău îți doresc să ai parte de succes, împliniri și sănătate. Sfântul Andrei al cărui nume îl porți să te ocrotească și să te călăuzească în viață. La mulți ani!”

„De ziua numelui tău, îţi doresc tot binele din lume, noroc, fericire, sănătate şi să ţi se îndeplinească toate dorinţele. La mulţi ani!”

„Din mici crenguțe de brad, din flori și din iubire ți-am împletit un La Mulți Ani aducător de Fericire! La mulți Ani Andrei/Andreea!”

„Dragă Andrei, de ziua numelui tău îți dorim un sincer La Mulți Ani, să ai parte de mulți bani, sanatate și voie bună. Petrecere frumoasă alături de cei dragi!”

„La mulți ani! Așa cum soarele luminează pentru toată omenirea așa și tu îmi luminezi mie viața. Fie-ți viața senină ca răsăritul de soare iar sufletul mereu curat și tânăr ca roua de pe flori. Îți doresc o zi de neuitat care să țină o viață întreagă!”

„La mulţi ani, Andrei, şi sper să se spargă conducta fericirii pe strada vieţii tale!”

„La mulți ani! Așa cum soarele luminează pentru toată omenirea așa și tu ne luminezi nouă viața .Fie-vă viața senină ca răsăritul de soare, iar sufletul mereu curat și tânăr ca roua de pe flori. O zi de neuitat care să țină o viață!”

„La mulți ani de ziua ta, Andreea/Andrei!”

„La mulți ani, dragă Andreea/Andrei! Să ai parte de împliniri, iar viața să îți fie o încântare!”

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top