Connect with us
Cum să iei sala din prima. Află cum trebuie să înveți eficient, pentru un punctaj maxim

Utile

Cum să iei sala din prima. Află cum trebuie să înveți eficient, pentru un punctaj maxim

Cu toții visăm să devenim șoferi încă de când devenim majori și avem acest drept. Totuși, nu e atât de simplu să obții permisul de conducere și trebuie să faci câteva sacrficii în acest sens. Înainte de examenul practic, unde emoțiile sunt de-a dreptul copleșitoare, trebuie să ne pregătim pentru proba teoretică. În următoarele rânduri vă vom oferi câteva sfaturi pentru a lua cu punctaj mare sala, din prima, fără alte probleme.

Sfaturi pentru a lua sala

Pregătirea pentru examenul teoretic nu este deloc simplă. Deși poate părea ușor să bifăm răspunsul corect pe un monitor, lucrurile nu stau chiar așa. Pentru a lua sala din prima, asigură-te că înveți bine legislația. Până la a rezolva chestionare, asigură-te că ai învățat bine teoria și ești gata să o aplici pe exerciții. Întrebările din chestionare se bazează pe informații pe care le găsiți doar în teorie, deci este important să o știm.

Faceți chestionare auto și la școala de șoferi. Pe lângă cele pe care le faceți acasă, nu ar strica unele și în prezența profesorului vostru. Mai exact, instructorul auto este cel mai în măsură să vă ofere explicații acolo unde aveți nelămuriri. Nu mergeți pe tehnica robotului, adică să faceți chestionarele de atât de multe ori încât să rețineți răspunsurile, ci gândiți și cereți ajutorul acolo unde este nevoie.

Nu îngrășați porcul în ajun!

Este bine de știut că nu trebuie să înveți pe rupte cu o zi sau două înainte de a da sala. Informația asimilată în timp, treptat, este cea mai valoroasă, așa că nu este bine să vă apucați de învățat cu puțin timp înainte de examenul teoretic, o puteți face chiar de când vă înscrieți la școală sau, de ce nu, chiar și mai înainte.

Nu faceț chestionare non-stop, mai ales atunci când sunteți obosiți. Nu mergeți la serviciu, pentru a avea un program fix, de ore întregi. La fel ca învățatul pentru orice alt examen, trebuie să vă organizați benefic timpul. După ceva timp, deja intervin oboseala și plictiseala și nu mai puteți gândi logic, ceea ce înseamnă că veți opri.

Mai mult, nu veți da randament. Veți observa că nu asimilați informație și nici nu luați punctajul necesar la teste, ceea ce v-ar putea demoraliza fără să știți măcar. Lăsați lucrurile să evolueze treptat și cu spor, doar așa puteți deveni șoferi adevărați!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Utile

To Top