Connect with us
Cum să te pregătești de Black Friday ca să prinzi promoțiile exact la produsele care te interesează

Utile

Cum să te pregătești de Black Friday ca să prinzi promoțiile exact la produsele care te interesează

Black Friday 2020 România are loc în data de 13 noiembrie 2020. Conform tradiției americane, Black Friday 2020, sau Vinerea Neagră este în ziua de după a patra joi a lunii noiembrie (Ziua Recunoștinței), adică pe 27 noiembrie 2020. Ce trebuie să faci ca să prinzi promoțiile la produsele care te interesează.

Pregătiri pentru Black Friday 2020

Pregătirile pentru Black Friday sau Vinerea Neagră din 2020 au intrat în linie dreaptă. Ziua mult așteptată este 13 noiembrie, însă dacă este să ne luăm după ce s-a întâmplat în ultimii ani, e foarte posibil să avem două perioade de reduceri, care se pot extinde peste ambele weekend-uri sub numele de Black Weekend 2020.

Black Friday 2020, ziua cu cele mai mari reduceri din an, se anunță a fi o zi de senzație, datorită experienței acumulate în fiecare an, atat de magazine cât și de cumpărători, dar și datorită diversității magazinelor participante.

De-a lungul timpului, tot mai multe branduri au intrat în acest joc și vin cu promoții și oferte pentru clienți, în Vinerea Neagră.

Cum prinzi promoțiile

De regulă, cele mai bune promoții sunt la produsele în cantitate limitată. Ca să le prinzi, în primul rând trebuie să ai noroc și în al doilea rând trebuie să știi cum să cumperi.

Vă prezentăm câțiva pași importanți pentru a pune mâna pe produsul dorit, sau pe produsele dorite. Ghidul de cumpărături începe cu sfatul numărul 1: instalează-ți în telefon aplicațiile brandurilor care te interesează.

Sfatul numărul 2: pregătește lista cu produse favorite. Salvează produsele la favorite pentru ca în ziua cea mare să-ți fie ușor să verifici dacă au intrat la reduceri.

Sfatul numărul 3: asigură-te că ai datele complete în cont. Ca să comanzi rapid, completează-ți adresa de livrare.

Sfatul numărul 4: Instalează-ți aplicația eMAG și vei primi o notificare când începe Black Friday. În cazul în care ai deja aplicația, este indicat să faci un update cu cea mai recentă versiune.

Sfatul numărul 5: Cu cardul salvat cumperi imediat. Salvează datele cardului în contul eMAG, la secțiunea Cardurile mele. Astfel vei comanda și mai rapid, în deplină siguranță. În cazul de retur, primești banii în 30 de minute.

Deocamdată, eMAG nu a dezvăluit care sunt reducerile excelente de anul acesta. Dar prima recomandare e să le adaugi la favorite pe cele pe care le dorești. Astfel, acolo le vezi mai ușor și de Black Friday le adaugi mai repede în coș.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Utile

To Top