Connect with us
Idei de cadouri pe care le poți cumpăra de Black Friday

Utile

Idei de cadouri pe care le poți cumpăra de Black Friday

Black Friday este, pentru mulți, ocazia perfectă de a-și cumpăra produse mai greu accesibile ca preț, care în Vinerea Neagră devin accesibile. Există și o categorie de cumpărători care așteaptă această zi pentru a cumpăra cadouri celor dragi. De la articole vestimentare, la bijuterii, electrocasnice și tot felul de lucruri pentru casă. Cu scopul de a veni în ajutorul vostrul, HUFF.ro a realizat o selecție de idei de cadouri pentru cei dragi, daruri pe care le poți cumpăra de Black Friday 2020.

Cadouri de Black Friday 2020

Pentru a te inspira, venim în ajutorul tău cu o serie de idei de cadouri pentru persoanele dragi din viața ta. Folosește-te de promoțiile de Black Friday 2020, pentru a cumpăra cele mai frumoase daruri.

Cadouri de Crăciun. Mai este puțin și intrăm în luna decembrie, considerată luna cadourilor. Alegerea darurilor poate fi o adevărată problemă, mai ales dacă ai un buget mic cu care trebuie cumperi câte ceva pentru toată familia.

Câteva idei de cadouri pentru Crăciun: ornamente personalizate (coronițe, globuri cu numele celui care trebuie să primească darul), articole vestimentare cu motive crăciunistice, cosmetice pentru doamne și domnișoare, carduri cadou.

Cadouri pentru soț/iubit: un aparat de îngrijire personală, un telefon mobil de ultimă generație, un ceas, sau un accesoriu legat de o pasiune de-a lui. Dacă, exemplu, îi place să meargă la pescuit, cumpără-i o lansetă nouă, sau o undiță.

Cadouri pentru soție/iubită: o bijuterie, un ceas, o poșetă, un articol vestimentar poate chiar personalizat, o trusă de cosmetice, sau un aparat de îngrijire personală.

Cadouri pentru părinți: electrocasnice, articole vestimentare, obiecte decorative pentru casă, obiecte personalizate (un tablou cu poze care surprind momente importante din viața familiei).

Cadouri trăznite: căni cu mesaje trăznite, jucării personalizate, caricaturi, costume din desene animate, jocuri de societate sau accesorii de bucătărie personalizate.

Black Friday 2020 a început deja la câțiva retaileri, cum ar fi Altex, Flanco, PcGarage, evoMAG. Aceștia organizează un eveniment care se întinde pe mai multe săptămâni.

Se așteaptă ca cele mai bune oferte și cele mai mici prețuri să fie oe eMAG, precum și la alți retaileri, în preajma datei de 13 noiembrie, cu precădere în intervalul 13-15 noiembrie.

 

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Utile

To Top