Connect with us
La ce oră începe Black Friday pe eMAG, cel.ro sau Altex. Orarul fiecărui magazin online

Utile

La ce oră începe Black Friday pe eMAG, cel.ro sau Altex. Orarul fiecărui magazin online

S-a scurs timpul, iar cea mai așteptat eveniment al cumpărăturilor de peste an este la doar un pas distanță. Black Friday 2020 bate la ușă cu nenumărate oferte, reduceri și promoții. Sute de magazine au intrat în jocul ofertelor pentru cea mai așteptată zi din an, când vine vorba despre cumpărături. Huff.ro vă prezintă informații despre Black Friday pe eMAG, cel.ro și Altex.

Black Friday 2020 pe eMAG, cel.ro și Altex

Black Friday din 2020 vine cu reduceri substanțiale la o gamă largă de produse, din toate categoriile. În ultimii ani, numărul magazinelor care participă la marele eveniment a tot crescut. Mai mult decât atât, sunt multe magazine care au mărit perioada de reduceri, cu scopul de a le oferi clienților posibilitatea de a-și achiziționa produsele din lista de dorințe, la prețuri foarte bune.

eMAG pregătește o ofertă variată de produse pentru Black Friday 2020. Anul acesta reducerile încep pe 13 noiembrie, dar ora este secretă pentru a nu suprasolicita site-ul magazinului când se va da drumul reducerilor. Totuși, dacă este să luăm în considerare ultimii ani de Black Friday la eMAG, sunt șanse mari ca startul reducerilor să se facă în cursul dimineții.

De Black Friday, Altex vine în întâmpinarea clienților cu cele mai râvnite produse ale anului la reduceri imbatabile. Este momentul pentru super shopping, așa cum spune și naming-ul campaniei de Black Friday la Altex, iar catalogul a fost făcut public chiar cu câteva zile înainte de data oficială.

Reducerile Black Friday la Altex vor fi disponibile atât online cât și în lanțul de magazine fizice pe 15 noiembrie.

Altex îți oferă o gamă diversificata de produse electronice și electrocasnice, IT&C și multimedia cum ar fi: tv led, audio, auto, foto, video, laptop-uri, accesorii, desktop, monitoare, imprimante, GPS, telefonie mobila, aparate frigorifice, incorporabile, jocuri, IT. Comandă online și beneficiază de soluții optime de finanțare, adaptate nevoilor tale! Dacă găsești în altă parte mai ieftin, primești 2X diferența.

Pe Cel.ro deja a apărut o serie de reduceri la telefoane mobile, căști și alte accesorii. Bum-ul cel mare va fi în data de 13 noiembrie, probabil tot de la primele ore ale dimineții. Oficialii magazinului nu au comunicat încă ora, din același considerent ca și în cazul eMAG.

 

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Utile

To Top