Connect with us
Mesaje de "bună dimineața". Cele mai frumoase urări pentru o zi extraordinară

Utile

Mesaje de „bună dimineața”. Cele mai frumoase urări pentru o zi extraordinară

Mesaje de „bună dimineața”. Cele mai frumoase urări pentru o zi extraordinară

Dimineața este o parte foarte importantă a zilei, pentru că dă tonul următoarelor ore. Numeroase studii au fost realizate pentru a analiza ce influență au primele minute de la trezire asupra psihicului uman. Se pare că cei care încep ziua cu o scurtă perioadă de meditație, de lectură sau orice activitate plăcută, sunt mai fericiți și chiar mai sănătoși.

Un mesaj de „bună dimineața” transmis cuiva drag îi poate face ziua extraordinară. Fiecare dimineața este șansa unui nou început și, prin doar câteva cuvinte, poți inspira un prieten, un părinte, un coleg sau o cunoștință să aibă curaj să fie mulțumit pentru o nouă zi!

Bună dimineața: mesajul unei zile noi începute aduce cu sine și recunoștință! Ziua începe mai bine dacă îți aloci câteva clipe pentru a mulțumi pentru lucrurile bune și frumoase din viața ta.

Mesaje de „bună dimineața” – cum inspiri pe cineva la începutul zilei

Cu un simplu gest, poți face ziua cuiva mai frumoasă. Nu ignora importanța unui mesaj. Fie că este o postare pe Social Media, un SMS sau un mesaj pe WhatsApp va aduce zâmbetul pe buze cuiva drag. Mesajul de dimineața este o inspirație și bucurie pentru suflet.

E timpul sa te ridici din pat si sa-ti faci viata mai frumoasa! Buna dimineata! Iti doresc astazi o dispozitie fantastica si un noroc incredibil!

Stiu ca fiecare zi este plina de fericire si implinire atunci cand imi esti alaturi. Buna dimineata!

Buna dimineata! Sa fie cu adevarat amabila si frumoasa! Sa te trezesti de la lumina stralucitoare a soarelui bland!

Bună dimineața! Trec doar în vizită prin telefonul tău, ca să te salut și să îți urez o zi minunată!

Iti doresc sa te trezesti de la ciripitul pasarilor, iar ziua ce urmeaza sa-ti aduca ceva nou in viata si sa fie plina de descoperiri pozitive!

Rețeta doctorului pe ziua de azi: un zâmbet la micul dejun, 4 râsete la prânz, multă fericire la cină.

Buna dimineata! Vreau sa-ti doresc o zi usoara, dispozitie excelenta si curajul de a merge inainte.

A-ti comandat mesaj de trezire? Semnati-va pentru primire. Furnizarea de servicii Buna dimineata! Pentru a va rasplati pentru livrare e suficient un zambet cool si o buna dispozitie! 🙂

Buna dimineata! E timpul sa te ridici din pat, sa-ti atingi obiectivele si sa te bucuri de viata. Fie ca dimineata sa inceapa vesela, fericita si inspirata.Fie ca dimineata asta sa-ti aduca noroc, fericire si incarcare pozitiva pentru intreaga zi!

Cine se trezește de dimineață, departe ajunge. Cine se trezește de dimineață, cască toată ziua. La cum te știu pe tine, cine se trezește dimineață, este binedispus toată ziua. Să ai o zi cu mult soare și multe proiecte reușite!

Lasa zorii si culorile lor magice sa-ti umple dimineata de bucurie, prospetime, vivacitate, buna dispozitie. Fie ca ziua intreaga sa aiba succes si distractie. Buna dimineata!

Mesaj buna dimineata FOTO

Mesaj buna dimineata FOTO

Mesaje de bună dimineața pentru soț/soție

Partenerul de viață, iubit sau iubită, soț sau soție, merită un gând bun spus spontan, din când în gând. Oricui îi place să fie răsfățat și alintat. Un mesaj de bună dimineața transmis cu iubire va aduce o bucurie în inima celui iubit.

Buna dimineata iubire, sper sa deschizi ochii cu un zambet pe buze, asa cum am facut eu gandindu-ma la tine!

Privesc în afară ferestrei și mă gândesc la ține în timp ce tu sorbi cafeaua de dimineață este cea mai bună parte a zilei mele. Bună dimineață.

M-am trezit cu gândul la zâmbetul tău, la râsul tău, la ochii tăi! Nu vreau să-ți spun decât că te iubesc foarte mult! Înainte de toate. Apoi bună dimineața, dragostea mea!

Soarele nu ar străluci, cerul nu ar fi senin și eu nu aș putea fi fericită dacă nu ai fi tu. Bună dimineața, iubire!

Esti primul meu gand care-mi vine in minte atunci cand ma trezesc. Buna dimineata!

Noaptea a trecut si soarele a luminat pamantul, atingandu-ti usor fata cu raza stralucitoare. Acesta este sarutul meu pentru tine, mesagerul iubirii mele. Prinde-l repede, bucura-te de noua zi si asteapta surprize de la mine!

Esti motivul fericirii mele, iar imbratisarile tale imi fac viata mai valoroasa. Buna dimineata!

Buna dimineata iubire! Sa ai o zi frumoasa si cu soare, iar el sa-ti incalzeasca inima ta cea mare! Te iubesc tare mult!

Stelele au dispărut de pe cer și s-a ivit lumina soarelui. Să ai o nouă zi plină de bucurie, iar dragostea mea îți va face această zi cea mai fericită, promit!

Mesaj buna dimineata persoana iubita

Mesaj buna dimineata persoana iubita

Urări de bună dimineața cu mesaj religios

Persoanele care sunt credincioase vor aprecia să primească din partea ta o urare de bună dimineața cu un mesaj divin. Dumnezeu este cel care ne e alături în fiecare clipă din viața noastră și celui căruia îi datorăm începutul unei noi zi!

Doamne ajuta sa avem o zi binecuvântată cu spor și ajutor intru toate!

Doamne ajuta-ne sa avem o zi binecuvantata! Buna dimineata!

Astăzi, Dumnezeu să vă dăruiescă sănătate și bucurii neașteptate.

M-am trezit, sunt viu, mulțumesc Doamne!

O zi binecuvântată! Bună dimineața!

Bună dimineața! Întâmpină această zi cu sufletul curat și cu o rugăciune în gând.

Dumnezeu să îți călăuzească pașii în această zi. O dimineață minunată!

Mesaj buna dimineata Doamne ajuta

Mesaj buna dimineata Doamne ajuta

Mesaje de bună dimineața pentru colegi și cunoștințe

Dacă la serviciu împarți anumite grupuri de comunicare cu cei alături de care lucrezi sau dacă ai acces la adresele lor de email, fă-le o bucurie și transmite-le un gând bun la început de zi!

Lasa lumina soarelui din zori sa priveasca cu atentie la fereastra ta si sa-ti transmita, impreuna cu stralucirea sa, o stare de spirit excelenta si o sursa de vivacitate pentru lucruri noi!

Zambeste, e deja dimineata! As dori sa o incepi cu cafeaua preferata. Iti doresc o zi de succes, luminoasa si memorabila!

Cât timp există cafea în lume, cum ar putea exista lucruri rele?

Un mesaj de “bună dimineața” nu este doar un salut. Este un mesaj ascuns care spune “Mă gândesc la tine când mă trezesc.”

Nu începe ziua cu gândurile de ieri. Fiecare dimineață ne aduce prima zi din restul vieții noastre.

Bună dimineața! Lasă această zi să fie cea mai bună din viața ta!

Bună dimineața! Să ai o zi minunată și fie ca soarele să-ți deseneze pe buze zâmbetul.

Buna dimineata, suflet frumos!

Mesaje buna dimineata prieteni

Mesaje buna dimineata prieteni

Redacția Huff.ro îți dorește o dimineață, o zi sau o seară minunată și nu uita că fiecare moment al vieții tale este unic și frumos!

Cristiana Aștefănoaiei este senior editor la huff.ro, până acum a mai fost prezentator TV la o televiziune locală din Galați, Redactor Șef la Revista Teo, Social Media Manager la conturile Air24 GATE SRL, precum STIRI24

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Utile

To Top