Connect with us
Remedii pentru mahmureală. Cum faci să scapi rapid de durerea de cap și de starea de rău

Utile

Remedii pentru mahmureală. Cum faci să scapi rapid de durerea de cap și de starea de rău

Remedii pentru mahmureală. Cele mai eficiente remedii pentru starea de mahmureală. O petrecere cu mult alcool vine la pachet cu neplăceri, dar nu pe moment, ci a doua zi. Durerile de cap, amețeala, starea de greață, durerile musculare și sensibilitatea la zgomote sunt consecințele unui consum crescut de alcool. Cum faci să-ți revii rapid după ce ai consumat alcool în exces. Vă prezentăm, în cele ce urmează, câteva remedii pentru mahmureală.

Remedii pentru mahmureală

Câteva remedii pentru mahmureala de după petrecere. Ce trebuie să faci ca să scapi rapid de durerea de cap și starea generală de rău. În primul rând, cel mai bun și sigur remediu este timpul, doar că e nevoie de răbdare ca să aștepți să treacă de la sine. Tocmai de aceea, mulți au nevoie de ceva care să îi ajute să își revină cât mai repede.

Ghimbirul face minuni împotriva mahmurelii. Funcționează mai ales în tratarea senzației de greață. Un ceai de ghimbir te poate ajuta să scapi de această problemă. Ai nevoie de 10 bucățele de ghimbir proaspăt pe care le pui la fiert în patru căni de apă. Lași la fiert 10 minute, apoi strecori totul într-o cană, adaugi jumătate de lămâie și o lingură mare de miere de albine.

Vitamina C. Bea un suc de citrice (de preferat din portocale și grapefruit). Un conținut mare de vitamina C te va ajuta să te pui pe picioare mai repede decât ți-ai imaginat.

Comprese calde pe frunte te poate ajuta în privința durerii de cap. Udă un prosop, după care bagă-l în cuptorul cu microunde și pune-l pe frunte. Poți încerca și cu o compresă cu gheață. S-ar putea să funcționeze și așa.

Apa potabilă este cel mai simplu remediu pentru mahmureală. Alcoolul consumat în exces te deshidratează și tocmai de aceea ai nevoie de multă apă. Beți multă apă și înainte să vă culcați. În acest fel aveți șansa ca dimineață să vă fie mahmureala mult mai suportabilă.

Zeama de varză este un remediu tradițional extrem de cunoscut și asta pentru că funcționează. Sunt bune și ciorbele acre, cu condiția să nu fie grase pentru că vă vor obosi și mai tare ficatul.

Bananele. Consumul de alcool duce la pierderea unei cantități importante de potasiu și tocmai de aceea bananele vin să umple acest gol.

Supa. În dimineața de după mahmureală o supă este mai mult decât binevenită pentru organismul dumneavoastră.

Orezul și pâinea prăjită. După o supă simplă, continuați cu alimente ușor de digerat, cum ar fi orezul sau o felie de pâine prăjită.

 

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Utile

To Top