Connect with us
Ioana Boureanu, fiica lui Cristian Boureanu, va locui cu mama sa, provizoriu, au hotărât magistrații de la Judecătoria Sectorului 6.

Vedete

Anunțul a fost făcut! Ce se întâmplă cu fiica lui Cristian Boureanu

Fiica lui Cristian Boureanu, Ioana Boureanu, va locui cu mama ei provizoriu, potrivit deciziei magistraților de la Judecătoria Sectorului 6. Hotărârea nu este definitivă, iar fostul deputat poate să atace deciza în termen de cinci zile.

Ioana Boureanu și tatăl său au stat în centrul unui imens scandal mediatic, după ce omul de afaceri a agresat-o pe aceasta în București, iar imaginile au ajuns în mass-media.

Citește și: Ioana Boureanu o face praf pe Laura Dincă: „Este ultima…

Citește și: Tragedie în familia Boureanu

Ioana Boureanu și-a acuzat tatăl de comportament violent, susținând că acesta a mai bătut-o și în trecut. Mama fetei a susținut și ea acest lucru, iar fata a început să locuiască cu ea, după izbucnirea scandalului.

În replică, Cristian Boureanu a declarat că fiica sa are un comportament rebel și că are probleme cu școala. Monica Tatoiu, o apropiată a lui Boureanu a spus că tânăra are obiceiul de a consuma băuturi alcoolice și că s-a aflat într-o situație delicată la școală, din cauza notelor mici.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top