Brigitte Sfăt, despre divorțul de Ilie Năstase: „Nu sunt o persoană care să stea cu forța lângă cineva”

02.11.2016
Brigitte Sfăt, despre divorțul de Ilie Năstase: „Nu sunt o persoană care să stea cu forța lângă cineva”

Brigitte sfăt a vorbit despre divorțul de Ilie Năstase. La începutul lunii august, Brigitte anunța pe pagian sa de socializare că va divorța de soțul său, după ce au apărut poze în presa mondenă în care acesta era alături de o blondă, cei doi s-au împăcat, iar Brigitte a rupt tăcerea despre acest subiect.

Citește și: Brigitte Sfat, un nou mesaj dur pentru Ilie Nastase: „Iti multumesc ca…”

Citește și: Brigitte Sfăt, marcată pe viața după operația la plămâni

„Nu sunt o persoană care să stea cu forța lângă cineva, însă religia nu-mi permite să intentez divorț, eu sunt penticostală. Nici el nu și-a dorit să ne separăm, drept pentru care NU divorțăm. Eu vreau să-l iert. De fiecare dată când m-a înșelat mi-am luat o mașină”, a declarat Brigitte Sfăt pentru Știrile KanalD.

În perioada în care Brigitte Sfăt a văzut imaginile surprinse cu Ilie Năstase în compania unei blonde, ea se afla internată la o clinică din străinătate. Atunci ea a răbufnit printr-un mesaj pe facebook.

”După cum deja v-ați dat seama, drumul meu și al soțului meu se cam desparte pentru că eu am propriile mele probleme, de sănătate, și nu îmi pot permite să mă mai las pe locul doi…. Alegerea a făcut-o ca de obicei, el”, a scris Brigitte, pe Facebook, în august.

Brigitte Sfăt, marcată pe viață de operația la plămâni

Pe data de 5 septembrie, Brigitte Sfăt a fost operată la o clinică privată din Viena, după ce a fost diagnosticată cu două tumori pulmonare.

„Acum sunt mai liniştită. Sunt un om nou din toate punctele de vedere. Am primit analizele, iar medicii mi-au spus că respectivele tumori sunt benigne, aşa că Dumnezeu a fost cu mine. În spitalul în care m-am operat, 78 la sută din pacienţi sunt diagnosticaţi cu tumori maligne, eu sunt o norocoasă. Chiar după mine urma să fie operat un copil, nu spun ce a fost în sufletul meu.”, a declarat Brigitte pentru Click.

Ilie Năstase a mai fost căsătorit și are 5 copii din relațiile anterioare, Brigitte a mai fost căsătorită și ea și are doi copii.