Votez Alegeri Locale 2020, stiri, rezultate, exit poll

Brigitte Sfăt, mesaj cutremurător: „Am încercat să sun la secretara soțului meu…

21.12.2016
Brigitte Sfăt, mesaj cutremurător: „Am încercat să sun la secretara soțului meu…

Brigitte Sfăt a publicat un mesaj emoționant pe contul său de Facebook, dedicat fostului său soț, Octavian Sfăt.

Actuala nevastă a lui Ilie Năstase a rememorat clipele morții fostului său soț, care a decedat în preajma Sărbătorilor de Iarnă.

„Acum 14 ani, într-o blestemată dimineaţă de joi, cu cinci zile înainte de Crăciun, am plecat de lângă el doar o jumătate de oră, pentru a-i servi micul dejun fiului nostru Robert, atunci în vârstă de nici doi ani.

M-am întors optimistă și fericită căci urma să cumpărăm în dimineața acelei zile bradul, deoarece cu o seară înainte am cumpărat împreună tot felul de globuri și ornamente pentru casa noastră dragă, în care nu ne mutasem nici măcar de un an.

Urma sa fie primul nostru Crăciun, în căsuţa noastră mult visată, ca o familie fericită, noi trei…aveam chiar şi şemineu…. abia aşteptam. Am intrat cu Robi, fiul nostru, care s-a oprit subit în faţa patului. Ciudat, de obicei sărea vesel pentru a-l trezi el primul. (…)

Ceva nu era în regulă! De ce avea pe obraz si pe picioare pete vişinii? Când i-au apărut şi de ce eu le-am observat abia azi dimineaţa? Adică acum? (…) Ştiu că în ultima vreme era foarte stresat, avea probleme la una dintre discoteci, chiar fusese avertizat să aibă de grijă, căci unul dintre managerii lui tranzacţiona tot felul de substanţe. Apoi, am vrut să-l pup, dar ceea ce m-a şocat a fost că era rece, rece ca gheaţa. (….)

Un fior rece m-a cuprins şi pe mine!…Am simţit că tavanul se prăbuşeşte pe noi, cu toată greutatea lui, cu un ultim efort, am încercat să-i fac respiraţie gură la gură…M-am prăbuşit…. picioarele nu mai voiau să mă asculte… am încercat să formez la secretara soţului meu, dar gura-mi era încleştată, am bolborosit ceva, nu puteam să-mi simt limba, parcă avea 10 kg… Când mi-au revenit puţin puterile, am sunat 112, am cerut o salvare la adresa casei noastre, am luat copilul, şi, în pijamale, am ieşit în faţa casei.

Ningea (…)Doamne!…Ajutor! Ajutor! Un strigăt disperat, pe câmpul gol şi pustiu doar cu un vecin prea departe să mă audă, copilul ghemuit, speriat la pieptul meu, aproape sufocat de greutatea blănii ecologice, şi douăzeci de minute de agonie. De atunci, am fost lovită şi m-am ridicat! (….)

Dar am învăţat să ţin fruntea sus. Să lupt. Pentru el. Fiul meu. Copiii mei. Domnul să îl binecuvânteze cu ceea ce merită pe acel manager. Care a ştiut să se transforme din infractor, diler, consumator, în victimă. Acuzându-mă pe mine, pentru a-şi ascunde faptele demne de puşcărie!……Aştept şi  acum dreptatea Domnului….Ştiu că Tavi, din Cer, aşteaptă si el!”, a povestit Brigitte.

Citește și: Brigitte Sfăt a răbufnit: „Cum să simt iubire când el…”

Citește și: Brigitte Sfăt, confruntare cu presupusa amantă a lui Ilie Năstase: