Connect with us
Brigitte Sfăt nu se mai ascunde și a spus lucrurilor pe nume. Ea a mărturisit motivul pentru care s-a despărțit de Ilie Năstase.

Vedete

Brigitte Sfăt și Ilie Năstase s-au despărțit: „Mi-am făcut bagajele și am plecat”

Brigitte Sfăt a recunoscut că s-a despărțit de Ilie Năstase. Bruneta a mărturisit că nu au divorțat, dar nu mai locuiesc împreună.

”Am avut nişte divergenţe, mi-am făcut bagajele şi am plecat şi în momentul de fata suntem separaţi. Suntem încă soţ şi soţie… Uite aşa stăm separaţi. Aici vă las pe voi să descoperiţi, în case diferite sau în paturi separate. A fost dorinţa lui la momentul acela. Mi-a zis, Brigitte, vreau să pleci din casă. Stau în apartamentul meu. Au fost discuţii şi am hotărât să ne separam o perioadă. Discuţiile au apărut acum o lună şi ceva.” a spus Brigitte în cadrul unei emisiuni tv.

Brigitte Sfăt a plecat din casa lui Ilie Năstase

Bruneta a mărturisit că au rămas prieteni, dar nu mai formează un cuplu.

„În momentul de faţă suntem soţ şi soţie, foarte buni prieteni. Am fost la club împreună şi probabil n-e am pupat seara, pentru că eu l-am condus acasă. Nu s-a rupt lanţul de iubire, dar poate e momentul să fiu cucerită…de el mă refer.” a povestit bruneta.

Citește și: Ilie Năstase a rupt tăcerea și a vorbit despre scandalul cu Brigitte Sfăt: „Faci ce trebuie să faci…”

Ilie Năstase și Brigitte Sfăt sunt împreună de peste 7 ani. Cei doi s-au cunoscut în perioada în care fostul tenismen suferea după despărțirea de Amalia Năstase.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top