Connect with us
Ilie Năstase a rupt tăcerea și a vorbit despre scandalul cu Brigitte Sfăt: "Faci ce trebuie să faci..."

Vedete

Ilie Năstase a rupt tăcerea și a vorbit despre scandalul cu Brigitte Sfăt: „Faci ce trebuie să faci…”

Ilie Năstase a vorbit despre scandalul cu Brigitte Sfăt. După ce Brigitte îl acuză pe Ilie Năstase de infidelitate și a confruntat-o pe presupusa amantă, fostul mare tenismen a făcut câteva lămuriri.

„Este plecată în Turcia. Dacă doarme la mine în pat, înseamnă că ne-am împăcat. Eu am fost fidel, nu am făcut nimic. A făcut cealaltă, eu nu am făcut nimic, eu am stat, nu am făcut nimic. Te naşti când trebuie să te naşti, faci ce trebuie să faci în viaţă şi asta e”, a spus Ilie Năstase pentru Antena Stars.

Brigitte Sfăt a declarat că Ilie Năstase a înșelat-o. Mai mult, ea spune că fostul mare sportiv a avut două relații în paralel, timp de 3 ani.

Brigitte Sfăt s-a certat în stradă cu presupusa amantă a lui Ilie Năstase

Brigiite Sfăt și-a luat inima în dinți și a căutat-o pe presupusa amantă a soțului ei. Cele două au dat nas în nas pe stradă, iar scandalul s-a declanșat.

“Este o persoană cu care el are legături de trei ani de zile. Exact atunci am aflat de ea. Când ea îi zicea că îl iubeşte mult de tot. Eu am crezut că s-a terminat. Tot timpul i s-a băgat în cap că eu sunt o nenorocită, o puşcăriaşă, că sunt o ţărancă, că sunt grasă. Tot timpul mi s-a băgat în cap că eu nu îl merit pe el. Tot timpul i s-a băgat în cap să-mi ia cu tot ceea ce m-a ajutat.

Recunosc că în primii trei ani m-a ajutat. Să mă lase fără nimic şi să-mi tragă un picior în fund. În momentul în care i-am spus să facă lucrurile astea a spus că mă iubeşte şi că n-o face. Era în dubii… Eu am acuzat-o foarte mult pe Amalia dar nu are nicio vină săraca femeie. Eu am crezut că ea îi bagă în cap toate prostiile.

El mi-a spus că nu are pe nimeni, s-a jurat pe copiii lui. Mi-a spus că mă iubeşte şi că nu-l iubesc eu, cineva îi bagă în cap că nu-l iubesc eu, că mă folosesc de el. Nu am ştiut, mi-a jurat că nu a înşelat-o niciodată pe Amalia şi că e cel mai fidel om.

Citește și: Brigitte Sfăt, confruntare cu presupusa amantă a lui Ilie Năstase: „Are două relații în paralel”

Mi-a spus lucrurile astea, l-am crezut… aveam nevoie de un bărbat fidel lângă mine. Am crezut că ce a fost în Recunosc că în primii trei ani m-a ajutat. Să mă lase fără nimic şi să-mi tragă un picior în fund. În momentul în care i-am spus să facă lucrurile astea a spus că mă iubeşte şi că n-o face. Era în dubii… Eu am acuzat-o foarte mult pe Amalia dar nu are nicio vină săraca femeie. Eu am crezut că ea îi bagă în cap toate prostiile.“, a spus Brigitte Sfăt pentru cancan.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top