Connect with us
Cristian Boureanu condamnat la 2 ani de închisoare cu executare

Vedete

Cristian Boureanu, implicat într-un nou scandal: „Vă dau în judecată”

Cristian Boureanu este din noul în centrul atenției. Fostul politician are de furcă de data aceasta cu un cunoscut post de televiziune. Fostul soț al Valentinei Pelinel i-a asigurat pe jurnaliștii de la România TV că îi va da în judecată.

”O să dau România TV în judecată. Ați dat imagini cu politicanul Boureanu și ați spus că am scăpat bolidul de sub control. În acele imagini nu sunt eu și știți că nu sunt eu. Vă dau în judecată pentru că v-am atenționat și ați mai și dat o știre că nu sunt eu.”, a amenințat Boureanu.

Cristian Boureanu s-a remarcat în ultima vreme din cauza mai multor scandaluri izbucnite în presa. Jurnaliștii au scris despre conflictele sale pe larg. Ultimul episod scandalos a implicat-o pe fiica minoră a acesteia, care a fugit la mama ei în Constanța.

În război cu fosta soție, Irina

„Îmi reproșez că nu am avut puterea să o decad pe Irina (n.r. fosta soție) din drepturile părintești! Atât! Eu o să mă retrag, mulțumesc!”, a încheiat Boureanu, în lacrimi.

CITEȘTE ȘI: Cristian Boureanu, surpriză din partea fiicei de ziua sa de naștere

CITEȘTE ȘI: Anunțul a fost făcut! Ce se întâmplă cu fiica lui Cristian Boureanu

”Mama ei a plecat de acasă la 14 ani, a ajuns să doarmă sub poduri, nu a mai mers la școală. Eu am reintegrat-o în sistemul educațional când am cunoscut-o. Irina nu are educația necesară pentru a avea grijă de fiica ei. Nu a investit nici financiar și nici măcar o oră din propriul timp pentru a avea grijă de educația Ioanei”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top