Connect with us

Vedete

Ilie Năstase, probleme grave de sănătate: „Din păcate, specialiştii de acolo mi-au confirmat”

Ilie Năstase are probleme grave de sănătate. În afara necazurilor cauzate de divorțul de Brigitte Năstase, fostul mare tenismen are bătăi de cap cu ficatul. El a renunțat la carne și alcool și se tratează într-o clinică din Germania.

Brigitte și Ilie Năstase s-au separat în urmă cu o lună. Frumoasa brunetă s-a mutat într-un apartament din nordul capitalei, după ce fostul mare campion i-a spus să-şi ”facă” valiza. Ultima apariție împreună a celor doi a avut loc în urmă cu o lună, când Brigitte și-a deschis un magazin cu haine de firmă.

Ilie Năstase are probleme cu ficatul

Celebrul Nasty arăta slăbit și cu o paloare a feței ce îi trăda problemele de sănătate. Acesta a vorbit despre problemele de sănătate ce îl chinuie de ceva vreme.

Citește și: Ce a apărut pe pagina de Facebook a Brigittei Sfăt după ce și-a anunțat despărțirea de Ilie Năstase

”Nu mă simţeam bine şi am fost să fac investigaţii la o clinică de la noi. Medicii au descoperit că am probleme cu ficatul. E cam gras. În timpul antrenamentelor de tenis, mâncam glucoză ca să recuperez energie, iar acum se resimte. Am zis să merg şi în străinătate să investighez problema.

La sfatul lui Ţiriac, am ales Germania, unde se află un spital jumătate de stat, jumătate privat. El îi cunoaşte pe profesorii de acolo, pentru că a mers când a avut probleme la plămâni. Din păcate, specialiştii de acolo mi-au confirmat ce-mi spuseseră cei de aici şi anume că am probleme la ficat”, a declarat Năstase pentru click.ro.

Medicii i-au cerut fostului tenismen să urmeze cu strictețe tratamentul stabilit de ei și să își schimbe stilul de viață.

Citește și: Ilie Năstase plătește o pensie alimentară uriașă pentru fetele sale

”Nu mai mănânc de vreo două luni carne, nu am voie băuturi alcoolice, grăsimi şi pâine. Mănânc doar peşte, legume, mai fac sport. Am slăbit 4 kilograme. Am vreo 85, însă trebuie să ajung la 80 kg, aşa mi s-a recomandat”, a spus fosta glorie a sportului alb.

Nici starea de sănătate a Brigittei Năstase nu este prea bună. În luna octombrie a anului 2016, ea s-a operat într-o clinică din Viena, după ce a fost diagnosticată cu tumori la plămâni. Potrivit unor apropiați ai familiei, analizele și internarea au costat aproximativ 20.000 de euro.

1 Comment

1 Comment

  1. NITULICA GHEORGHE

    2017-04-11T18:45:45+03:00 at 18:45

    APLIC

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top