Connect with us
Mătușa prezentatoarei de știri Andreea Esca a murit. Anunțul a fost făcut de vărul acesteia, Cristian Furdui.

Vedete

Mătușa Andreei Esca a murit. Mesajul trist care a anunțat decesul

Mătușa Andreei Esca s-a stins din viață. Anunțul a fost făcut de vărul prezentatoarei știrilor PRO TV, care a anunțat moartea mamei sale pe contul său de socializare.

Cristian Furdui, vărul realizatoarei TV Andreea Esca, este stabilit de multă vreme în Canada. El a anunțat pe Facebook că mama s-a a decedat din cauza unei boli necruțătoare.

 ”Nimic mai puternic decât dragostea mamei pentru copilul ei… Mămica mea… Aş vrea să ştii că am SIMŢIT, am VĂZUT şi am STIUT… Tu ai fost acolo pentru primul meu zâmbet, primul oftat, primul pas, prima lacrimă, prima victorie dar şi prima înfrângere, la bine dar mai ales la greu… Ai suferit mai mult decât mine pentru orice neîmplinire a mea şi te-ai bucurat mai mult decât mine pentru fiecare crâmpei de fericire… Te-ai luptat cu oricine a îndrăznit să mă judece şi doar eu eram ”leul tău cu dinţi pătraţi”…

Cel mai bun şi fără de cusur.. Tu ai fost şi eşti ÎNGERUL MEU…Chiar dacă azi te-ai înălţat la EL, ai să fii mereu cu mine… Jur! Te iubesc frumoasa mea mămică… Dumnezeu să te odihnească în pace…”, a fost mesajul lăsat de acesta pe contul de socializare.

Articole similare

Uite cum aratau ESCA si DAN NEGRU pe bancile scolii!

Andreea Marin marturisire despre urmatoarea casatorie!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top