Connect with us
Monica Tatoiu este de partea lui Cristian Boureanu in scandalul dintre acesta si fiica sa, Ioana. Tatoiu o acuza pe aceasta ca este minicinoasa.

Vedete

Monica Tatoiu o ataca pe fiica lui Boureanu: „Intr-un an am ridicat-o de la…”

Monica Tatoiu ii ia apararea lui Cristian Boureanu in scandalul cu fiica sa, Ioana.

Fostul deputat a ajuns pe mana politistilor, dupa ce si-a agresat fata adolescenta in plina zi, in Bucuresti. Se pare ca fostul sot al Valentinei Pelinel a fost furios din cauza unei escapade a Ioanei, despre care el nu stia nimic.

Monica Tatoiu, o prietena apropiata a lui Boureanu, i-a luat apararea acestuia. Ea spune ca Ioana este „o copila isterica”, care „minte uitandu-se in ochii tai.

Citeste si: Reactia lui Boureanu in scandalul cu fiica sa: „Lipsea mult de acasa, mergea prin…”

„Nu va luati dupa o copila isterica a carui tata incearca sa o faca sa se comporte ca o fata de 16 ani, iar ea isi doreste sa fie libera ca o muiere de 18 ani: sa bea, sa fumeze, sa se culce la ora 4 noaptea. L-a vazut cineva pe Cristi lovind-o? Eu am avut probleme cu ea. Minte uitandu-se in ochii tai. Am asistat si eu la mine in casa la din astea, in momentul in care i-a luat telefonul. I-a zis ca o sa-l reclame si o sa spuna multe despre el. Asta la mine in casa. Nu se poate asa ceva! Intr-un an am ridicat-o de la 4 la 9 la matematica, apoi Cristi o ducea la maica-sa si trebuia sa o iau de la capat, ca de la maica-sa a fugit”, a declarat Tatoiu la o emisiune televizata.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top