Connect with us

Știri

Reactia lui Boureanu in scandalul cu fiica sa: „Lipsea mult de acasa, mergea prin…”

Politistii au deschis dosar penal in cazul lui Cristian Boureanu, dupa ce acesta si-a agresat fata in plina zi, pe o artera din Bucuresti.

Fostul politician spune ca a aflat de pe retelele de socializare ca fiica sa Ioana (15 ani) nu este cu mama sa si a inceput sa o caute. Dupa ce a gasit-o, lucrurile au luat o intorsatura neasteptata. Jandarmii care se aflau la o ambasada de pe soseaua Nordului au vazut scandalul, iar unul dintre ei a sunat la 112, anuntand ca un barbat incearca sa urce cu forta o tanara in masina.

Oamenii legii i-au escortat pe protagonistii incidentului la secita 2 de politie, pentru a da explicatii. Cristian Boureanu spune ca fiica sa lipseste mult de acasa. „Fiica mea lipsea foarte mult de acasa, mergea prin Centrul Vechi si se distra si la 15 nu e normal asa ceva. Maica-sa o influenta foarte mult la chestii de genul asta”, a spus fostul deputat.

De cealalta parte, Ioana spune ca a fost batuta rau de Cristian Boureanu. „M-a luat de par. Vreau sa raman cu mama. Da, ma cert des cu tatal meu si a dat de multe ori in mine. Au fost momente cand m-a batut rau. El nu vrea sa stau in Bucuresti cu mama mea.”

Citeste si: Cristian Boureanu, ridicat de politisti in trafic, dupa ce si-a batut fiica

La sectia de politie a mai ajuns si Irina, mama fetei, de care Boureanu a divortat acum 12 ani. Politia a deschis un dosar pentru rele tratamente aplicate minorului, iar Protectia Copilului a fost sesizata.

Se pare ca Ioana este o adolescenta rebela, care ar fi avut probleme si la scoala, iar ea si tatal sau nu sunt la primul incident de acest gen.

ioana-boureanu

Ioana Boureanu

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top