Connect with us
Oana Pellea, discurs șocant despre familia tradițională și căsătoriile gay

Vedete

Oana Pellea, discurs șocant despre familia tradițională și căsătoriile gay

Redefinirea familiei de către aleșii neamului iscă numeroase controverse. Organizațiile care apără drepturile minorităților sexuale susțin că România s-a întors în timp prin introducerea în Constituție a definiției familiei, care se bazează pe uniunea dintre un bărbat și o femeie și nu între soți.

Oana Pellea, o militantă pentru drepturile omului

Și actrița Oana Pellea are un cuvânt de spus în legătură cu această temă controversată de decenii: drepturile homosexualilor. „Mi se pare că ne-a aruncat cu 50 de ani în spate. Există o diferență între credință și dogmă. Există regulile credinței care sunt scrise de oameni, nu?

Aici avem probleme. Pentru că și oamenii care au scris aceste reguli aveau niște interese. Oamenii sunt oameni. Credința într-o energie care poate să fie numită oricum: Dumnezeu, Mahommed, Iisus, Buddha. Este vorba de o energie, nu prea are legătură cu asta”, a declarat Oana Pellea într-o emisiune de la Digi 24.

„Pentru că așa cum zice Macron e vorba despre iubire acum. Și cu ce deranjează? Asta e întrebarea. Familia tradițională cu ce este deranjată că oameni de același sex se iubesc? Cunosc un caz, nu în România, de două doamne care au adoptat copii. Vreau să vă spun că întâmplător sunt foarte fericiți. Nu există problema asta cui îi spun eu mamă?

CITESTE SI: Cum sunt tratați copiii din familiile gay?

CITESTE SI: Închisoare pe viață pentru criminalul care a uciș patru tineri gay în estul Londrei

Că am văzut un domn care a zis asta. Și am văzut foarte mulți copii nefericiți în familii tradiționale. Nu poți să faci o regulă pentru toată lumea. Da. Eu i-aș lăsa (n.red să se căsătorească), pentru că e iubirea lor”, a spus artista.

4 Comments

4 Comments

  1. Florin Valeriu Ciobanu

    2018-10-01T12:06:21+03:00 at 12:06

    Oana,tu esti in toate mintile?Sau te-ai lasat si tu cumparata?

  2. Grigore

    2017-05-29T12:00:51+03:00 at 12:00

    Eu n-am auzit pe nimeni sa bage benzina in toba de esapament…!

  3. OK

    2017-05-18T13:25:38+03:00 at 13:25

    Doamna, las ca sunteti fiica unui mare artist, de buna seama nu ar fi de acord cu dvs. Ma refer strict la biblie, cum a creat Dumnezeu pe Adam dupa care pe Eva, daca Dumnezeu era de acord cu ideeile dvs.crea ori Adami ori numai Eve. Ce parere aveti? Credeti ca Dumnezeu a facut, face lucruri negandite, eronat nici un fir de par nu va cade si El stie. Mai revizuiti atitudinea, gandirea etc.

  4. Dinu Has

    2017-05-15T16:37:09+03:00 at 16:37

    Dacă am putea afla ce gândește Amza, cred că ar da cu ”prazul” după ea! Halal gândire de român credincios și mai ales patriot. Păi dacă ne-am iubi așa cu totii cine ar mai face copii? Și cum am pripăși neamul românesc, stimabilă doamnă? Dacă nu purtai numele marelui Amza, nu auzea mai nimeni de matale!!! Personal am convingerea că ești o frustată de viața pe care o duci, ai dus-o, de iubirile , sunt sigur , nesatisfăcute. Și mai am convingerea că și matale ești din familia asta …homo! Oare de ce nu ești căsătorită după 55 de ani de viață?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top