Connect with us
Oana Roman și-a serbat ziua de naștere, în compania mamei sale, Mioara, dar fără tatăl său, fostul premier Petre Roman.

Vedete

Oana Roman, dezamăgită de Petre Roman, chiar de ziua sa de naștere

Oana Roman și Mioara Roman și-au serbat aniversările în cadrul unei petreceri comune, care a fost organizată la un salon din București.

Au venit oameni din showbiz și nu numai, dar nu și Petre Roman. Oana s-a declarat dezamăgită de atitudinea tatălui său și a dezvăluit că fostul premier al României nu mai vorbește cu Mioara.

„Tata m-a sunat de ziua mea. Asta a fost tot. M-a sunat, mi-a spus <<La mulţi ani>>. Nu mi-a trimis niciun cadou, nu mi-a trimis flori, nu a venit să mă vadă şi deci azi nu e aici. (…) Nu o sună(n.r.: pe Mioara Roman). De când s-a despărţit, el a refuzat să mai vorbească vreodată cu ea, deci clar nu a sunat-o”, a declarat Oana, la o emisiune TV.

Totodată, aceasta a făcut și o declarație emoționantă adresată mamei sale.

„Dacă nu ar fi fost ea mi-ar fi fost mult mai greu. Dacă preţul ca ea să fie perfectă este să fiu eu puţin bolnavă nu mai contează. De trei luni stau prin spital. Urmează ca după Paşte să mă duc iar la un control. Vreau să o ştiu pe mama bine. Şi mama mea are problemele ei. Vreau să reîncep un proiect important în televiziune”, spunea vedeta.

Citește și: Noi probleme pentru Oana Roman: „Mă plimb de la un spital la altul..”

Citește și: Oana Roman, mărturisire dureroasă: Am fost lăsată pe stradă fără bani și…

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top