Connect with us
Oana Roman se confruntă cu o adevărată dramă. Mama sa a mărturisit că nu divorțul este problema în familia lor.

Vedete

Oana Roman trăiește o adevărată dramă: „Are cancer în fază terminală”

Oana Roman și familia ei trăiesc o adevărată dramă. Mioara Roman a povestit că adevărata problemă a familiei nu este divorțul, așa cum s-a speculat. Este vorba de mătușa Oanei, sora Miorei Roman, care se luptă cu cancerul în fază terminală.

Fosta soție a lui Petre Roman confirmă că există mici probleme și în relația Oanei cu Marius, dar se vor rezolva.

Oana Roman și drama neștiută din viața ei

Deși s-a zvonit în ultimele zile că Oana Roman și Marius Elisei sunt la un pas de despărțire, probleme ar fi de fapt altele. Mioara Roman a povestit drama prin care trec cu toții.

Mioara Roman, dezvăluiri despre căsnicia fostului soț: „Petre nu și-a dorit copilul. A fost un șantaj”

„Oana cu Marius au ei problemele lor în perioada asta, dar le vor rezolva într-un fel sau altul. Adevăratele probleme sunt altele. Sora mea este bolnavă în ultima fază. O avem internată într-un așezământ bisericesc pentru bolnavi de cancer în fază terminală. Ea nu are pe nimeni, nu are copii, ne are doar pe noi.

Oana și Catinca se îngrijesc de ea, o ajută și au reușit să îi găseasca acest loc civilizat, unde știm că ea este bine îngrijită și tratată. N-au vrut ele să povestească, dar tare s-au mai zbătut pentru sora mea. De zece ani se luptă sora mea cu cancerul ăsta. În ultimul an a fost din ce în ce mai rau…

Fără fete și chiar și fără Marius, nu știu ce m-aș fi făcut. Așteptăm, nu mai e nimic de făcut.”, a declarat Mioara Roman pentru WOWbiz.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top