Connect with us
Monica Gabor se află în România, împreună cu fiica sa, Irinuca. Recent, au apărut câteva tensiuni între ea și Irinel Columbeanu.

Vedete

Probleme între Monica Gabor și Irinel Columbeanu! De la ce a pornit totul

Monca Gabor se află de ceva vreme în țară și are grijă de Irinuca. Irinel Columbeanu a fost de acord să își lase fetița în grija foste sale soții, dar a existat un lucru care l-a deranjat foarte tare.

La sfârșitul lunii trecute, Monica a luat-o pe Irinuca lângă ea, la București. Irinel a acceptat și și-a sprijinit fosta nevastă, întrucât știe că fetița sa își iubește foarte mult mama.

Armonia dintre cei doi s-a stricat în momentul în care Irinel a aflat că fosta sa soție locuiește cu Irinuca într-un apartament situat într-o zonă rău-famată a Bucureștiului.

Citește și: Gestul făcut de Monica, după ce a aflat că tatăl lui Columbeanu a murit

“Irinel si-a dorit siguranta pentru fetita, iar Monica, intr-un final, dupa o discutie serioasa, a inteles situatia. Din acest motiv, imediat s-a mutat in Corbeanca si i-a acordat o atentie maxima fiicei sale. In plus, chiar si cand nu a putut fi alaturi de ea, a apelat la soferul personal pentru a o duce pe micuta unde a avut nevoie, de Halloween de pilda, la o petrecere pentru copii, dar si in alte locuri in care Irinuca era musai sa ajunga”, au dezvaluit persoane apropiate omului de afaceri, pentru Wowbiz.ro.

Într-un final Irinel Columbeanu și Monica Gabor au ajuns la un acord, iar acum aceasta petrece în continuare timpul cu fata sa.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top