Connect with us
Brigitte Sfăr și Ilie Năstase par să se fi împăcat după scandalul din ultima vreme, dacă e să ne luăm după o postare a acesteia.

Vedete

Răsturnare de situație! Ce au făcut Brigitte Sfăt și Ilie Năstase!

Briggite Sfăt și Ilie Năstase au ajuns din nou în atenția presei mondene, după ce ea a anunțat că se desparte de el, în direct, în cadrul unei emisiuni.

”Am avut nişte divergenţe, mi-am făcut bagajele şi am plecat şi în momentul de fata suntem separaţi. Suntem încă soţ şi soţie… Uite aşa stăm separaţi. Aici vă las pe voi să descoperiţi, în case diferite sau în paturi separate. A fost dorinţa lui la momentul acela. Mi-a zis, Brigitte, vreau să pleci din casă. Stau în apartamentul meu. Au fost discuţii şi am hotărât să ne separam o perioadă. Discuţiile au apărut acum o lună şi ceva.” a spus Brigitte în cadrul unei emisiuni tv.

Deși totul părea terminat între cei doi, o postare apărută astăzi pe pagina de Facebook a Brigittei a adus răsturnarea de situație. Aflată în Turcia pentru operația de deviație de sept, Brigitte a primit vizita lui Ilie Năstase! Fostul tenismen și-a dus nevasta la shopping, iar ea a postat imaginile pe rețeaua de socializare, dând de înțeles că s-ar fi împăcat cu el.

Citește și: Ilie Năstase, probleme grave de sănătate: „Din păcate, specialiştii de acolo mi-au confirmat că…

Citește și: Ilie Năstase, prima reacție după ce Brigitte a anunțat despărțirea: „Eu nu-mi aduc aminte…

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top