Connect with us
Salman Khan a reactionat dur la zvonurile care dau iminenta nunta sa cu Iulia Vantur si i-a acuzat pe jurnalisti ca "au dezonorat-o" pe iubita sa.

Vedete

Salman Khan a rabufnit: „Au dezonorat-o pe Iulia!”

Zvonurile conform carora Salman Khan si Iulia Vantur se vor casatori in curand par sa ii fi deranjat pe cei doi. Dupa ce atat actorul indian, cat si prezentatoarea de la „Ferma Vedetelor” au dezmintit aceste speculatii, Salman Khan a oferit un nou interviu in urma caruia a acuzat jurnalistii ca se baga in viata sa personala si ca i-au „dezonorat” iubita.

„Da, am fost la acea petrecere, dar oare nu am voie sa merg nicaieri cu nimeni? Deci daca sunt afara cu orice femeie, inseamna ca ma insor cu ea? Trebuie sa intelegeti responsabilitaea pe care o aveti fata de o femeie. Media continua sa spuna «Salman se casatoreste la data asta sau la data aia». Dar daca asta nu se intampla, fata este cea care sufera. Au dezonorat (jurnalistii, n.r.) o femeie, indiferent ca este indiana sau de origine straina. In astfel de cazuri, media ii da sperante unei femei si pune presiune pe mine. Iar asta nu este bine. Iar eu arat ca o persoana insensibila care nu este interesata sa se casatoreasca”, a declarat Salman Khan, potrivit bollywoodlife.com.

Citeste si: Iulia Vantur, marturisiri despre nunta cu Salman Khan

Citeste si: Salman o lauda pe Iulia Vantur!

Iulia Vantur si Salman Khan formeaza unul dintre cele mai mediatizate cupluri, atat din Romania, cat si din India. Cei doi ar avea o relatie de peste patru ani de zile.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top