Connect with us
Salman Khan si Iulia Vantur sunt printre cele mai mediatizate cupluri, in Romania, dar si in India. Actorul a vorbit in premiera despre o eventuala nunta.

Vedete

Salman Khan rupe tacerea! Ce spune despre casatoria cu Iulia Vantur

Salman Khan si Iulia Vantur isi faceau prima aparitie oficiala in public in urma cu cateva zile, iar presa tabloida anunta ca cei doi sunt foarte aproape de casatorie si ca data nuntii ar fi deja stabilita.

Actorul indian a tinut sa lamureasca zvonurile privind nunta.„Cand voi vrea sa ma insor, o sa ma insor. Nu e nevoie sa va zic cand ma casatoresc. Cand o sa o fac, voi anunta pe Twitter. Acesta este un lucru care il pastrez pentru mine si pentru fanii mei”, a declarat Salman, conform businessofcinema.com.

Salman Khan si Iulia Vantur sunt printre cele mai mediatizate cupluri, atat in mass-media din Romania, cat si in cea din India. Actorul este printre cele mai renumite staruri de la Bollywood, fiind considerat si cel mai ravnit burlac din India.

Citeste si: Salman Khan o lauda pe Iulia Vantur!

Zvonuri privind o logodna a celor doi au inceput sa circule inca de anul trecut. Vedeta de filme indiene a dezmintit atunci informatiile.

„Exista multe discutii despre mine, dar nimic nu e adevarat. Da, citesc ce se scrie, sunt indiferent. Lucrurile marunte nu ma deranjeaza. Dar ii deranjeaza pe parintii mei si asta ma supara. Daca nu le-ar pasa de toate zvonurile despre idilele mele, daca judecatorii nu ar lua in serios tot ce scrie presa despre mine, nu m-ar supara”, a spus Salman, intr-un interviu acordat unei publicatii indiene.

3 Comments

3 Comments

  1. Adriana

    2019-11-21T16:41:57+02:00 at 16:41

    nu are decat ce merita… salman este un bataus si au fugit de el toate iubitele anterioare… daca moare dupa bogatia indianului aluia asa ii trebuie…

  2. Viorela

    2019-10-03T02:27:50+03:00 at 2:27

    Mircea Georgescu ne este dor de comentariile tale interesante.
    Bine ai revenit aici.

    Referitor la Iulia este trist. Este trist sa iubesti un barbat si sa nu primesti mai nimic din cit oferi. Are si ea o virsta si isi doreste casa/masa/copii/stabilitate si totul frumosul care vine dintr o casatorie reusita. Sa dea Dumnezeu ca acest Salman sa realizeze ca IUlia este o fata si o partida buna pentru el si sa faca pasul important pentru tot restul vietii.
    Dumnezeu sa te ajute Iulia. Meriri sa fii fericita si sint sigura ca ai stii sa ii faci si pe altii fericiti.

  3. Mircea Georgescu

    2016-05-21T08:57:45+03:00 at 8:57

    Ce raspuns genial! „cand vreau eu”

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top