Connect with us
Vestea că George Michael a murit chiar în ziua de Crăciun a luat prin surprindere pe toată lumea. Iată ce a apărut pe paginile sale de socializare, înainte să moară.

Vedete

Ultimul mesaj al lui George Michael pe rețelele de socializare, înainte sa moară

Vestea că George Michael a murit chiar în ziua de Crăciun a luat prin surprindere pe toată lumea. Iată care este ultimul mesaj al lui George Michael și ce a apărut pe paginile sale de socializare, înainte să moară.

Spre deosebire de alți artiști, George Michael nu a fost o prezență activă pe rețelele de socializare. Ultimul mesaj al artistului a apărut pe pagina sa de Facebook, pe 2 noiembrie 2016.

„George Michael este ocupat să termine documentarul său special, numit „Freedom” A descoperit niște imagini incredibile și nevăzute pânîacum și filmează câteva interviuri adiționale pentru proiect. Astfel, acesta va apărea pe piață în luna martie 2017.

Promite să fie un adevărat festin pentru fanii său. Pentru a coincide cu difuzarea filmului, George și Sony Music au decis să mute și să scoată din nou pe piață albumul „Ascultă fără prejudicii”, în același timp”. Este mesajul apărut pe pagina sa de socializare.

 

<h2>Ultimul mesaj al lui George Michael. Artistul a postat o imagine controversată</h2>

Orientarea sexuală a celebrului George Michael a fost subiect de discuţii şi supoziţii până în 1998, moment în care a fost arestat pentru acte sexuale într-o toaletă publică. Totul s-a petrecut în baia unui restaurant din Beverly Hills, California între un poliţist sub acoperire şi George. Acesta l-a ademenit pe cântăreţ într-un joc pervers, tentându-l să îşi arate părţile intime.

Pe 28 iunie 2015, pe pagina de Twitter a artistului a apărut mesajul „Live without prejudice” (Trăiește fără prejudecăți). Alături de mesaj, a apărut și o fotografie, în celebrul curcubeu, simbolul gay-ilor din întreaga lume.

Steagul de curcubeu (sau steagul curcubeu) este un steag în culorile curcubeului, având diverse reprezentații de-a lungul istoriei. Astăzi, este cel mai des identificat ca un simbol al comunității și identității LGBT (lesbiene, gay, bisexuali și transgen), folosit mai ales ca o manifestație o mândriei gay (sau gay pride).

Artistul britanic a fost unul dintre cei mai iubiți artiști la nivel mondial, iar hiturile sale se regăsesc în continuare pe marile radiouri. Vedete și oameni simpli îl plâng pe artistul care a murit chiar de Crăciun.

Știri pe același subiect

 

Cauza morții lui George Michael

GAFĂ Actrița Sarah Michelle a crezut ca a murit Boy George, nu George Michael

Biografie George Michael, artistul a murit

Elton John îl omagiază pe George Michael: „Am pierdut un prieten iubit, un artist excepţional”

George Michael, artistul cu o voce de patru octave, star de prim rang al muzicii pop, dar cu o carieră marcată de excese

UPDATE: George Michael a murit

George Michael și-a ascuns viața sexuală. A murit la 53 de ani

Top piese George Michael. Cântărețul a murit în ziua de Crăciun

George Michael a murit la 53 de ani în casa sa, artistul a suferit mult

Primarul Londrei: George Michael un talent incredibil care a bucurat milioane de oameni

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top