Connect with us
Vremea în weekend - Iată prognoza meteo pentru 28 și 29 ianuarie. Vremea rămâne foarte rece și în zilele de sâmbătă și duminică.

Vremea

Vremea în weekend. Prognoza meteo pentru 28 și 29 ianuarie 2017

Vremea în weekend se anunță a fi una foarte rece pe parcursul nopții. Sâmbătă și duminică, temperaturile nocturne vor coborî până la minus 17 – minus 19 grade Celsius în unele zone.

Vremea sâmbătă, 28 ianuarie 2017 – Prognoza meteo

În ziua de sâmbătă, temperaturile vor fi mai coborâte decât în mod obișnuit pentru această perioadă în zona de sud și cea de sud-est. în restul teritoriului, valorile termice se vor apropia de cele normale pentru această perioadă.

Gerul va fi prezent local în zorii zilei, în părțile de vest, nord-vest și sud ale României. Cerul va fi variabil, dar în zonele de est și sud est pot fi posibile ninsori slabe, de scurtă durată. Sunt posibile condiții de ceață dimineața și în cursul nopții.

Temperaturile maxime se vor încadra între minus 4 și 6 grade, cu cele mai ridicate valori în vest, iar cele minime între —17 grade în depresiuni și —1 grad în Dealurile de Vest.

Citește și: Revine gerul în toată țara. Cum va fi vremea zilele următoare

În București, vremea va rămâne mai rece decât în mod normal pentru această perioadă. Vor fi înnorări trecătoare pe parcursul zilei, iar pe timpul nopții se vor semnala condiții de ceață asociată cu chiciură. Termometrele nu vor depăși 2 grade Celsius.

Vremea în weekend: Prognoza meteo pentru duminică, 29 ianuarie 2017

Vremea se menține mai rece decât ar trebui pentru acest interval, în sud și sud-est. Se așteaptă valori termice negative în Oltenia și Dealurile de Vest. În zonele depresionare, temperaturile vor coborâ chiar și la minus 19 grade.

În centru și sud, dimineața și noaptea, va fi ger. În zonele de câmpie din sudul țării sunt așteptate înnorări și condiții de ceață și chiciură. Vântul va sufla slab, până la moderat, cu unele intensificări în zona de sud a Banatului.

Temperaturile maxime se vor încadra între —5 grade în Oltenia și —7 grade Celsius în dealurile de vest, iar cele minime între—19 grade în depresiuni, zona Carpaților Orientali, și —1 grad în Banat și Crișana, dar și în sudul Litoralului.

La București, cerul va fi temporar noros și acoperit pe timpul nopții. Dimineața se va semnala ceață asociată cu chiciură. Vântul va sufla moderat, iar maxima va fi de un grad Celsius. Minima va fi cuprinsă între minus 6 și minus 8 grade.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top