Connect with us
Începând de mâine, revine gerul. Meteorologii au anunțat că mâine va fi cea mai friguroasă dimineață. Temperaturi negative în toată țara.

Vremea

Vremea: Revine gerul în toată țara. Cum va fi vremea zilele următoare

Meteorologii nu au vești bune în ceea ce privește starea vremii., pentru că revine gerul. Temperaturi extrem de negative vor fi în aproape toată țara.

Potrivit meteorologilor mâine, 27 ianuarie, va fi cea mai geroasă dimineață. Temperaturil negative vor fi în aproape toată țară, iar cea mai scăzută va fi de -27 de grade în estul Transilvaniei.

Revine gerul- temperaturi extrem de scăzute

Meteorologii au anunțat că începând de mâine revine gerul, iar vremea va fi extrem de scăzută.

„Cea mai rece dimineață va fi cea de mâine, cu temperaturi de -10 grade.  În centrul țării, local, în sud și est, vor fi temperaturi de -15 grade. Cel mai frig va fi în estul Transilvaniei, iar temperaturile înregistrate vor fi de -27 de grade. În București va fi o temperatură de  -12 grade. Temperaturi negative vor fi în mare parte din țară.

Temperaturile vor fi cuprinse între -1 și -9, cel mai posibil ceel mai scazute vor fi în Transilvania și partea de sud. Ceața va fi de interes în următoarele zile. De ninsori vorbim doar de spații mici.

Citește și: Vremea în săptămâna 23-29 ianuarie 2017. Gerul revine în România

Ar putea să crească temperaturile începând din weekend., a declarat meteorologul Ionela Andrei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top