Connect with us
Au furat mireasa, apoi au violat-o în ziua nunții! Ce s-a întâmplat în cele din urmă cu femeia și cu agresorii

Știri

Au furat mireasa, apoi au violat-o în ziua nunții! Ce s-a întâmplat în cele din urmă cu femeia și cu agresorii

O femeie a trăit coșmarul vieții după ce a fost răpită și violată în grup chiar în ziua nunții. De acolo, totul a mers din ce în ce mai rău pentru ea.

Terry Gobanga este din Nairobi, Kenya și a spus povestea vieții sale pentru cei de la BBC. Urma să se căsătorească a doua zi, când a realizat că logodnicul ei, Harry, își lăsase câteva dintre haine și cravata la ea.

Pentru că nu putea să-l lase să apară la nuntă fără cravată, Terry și-a rugat o prietenă care dormea la ea să meargă în acea dimineață să-i ducă cravata. S-au trezit la răsărit, iar cele două au mers împreună la stația de autobuz, de unde Terry a plecat singură.

„În timp ce mă întorceam spre casă, am trecut pe lângă un tip care stătea pe capota unei mașini. Dintr-o dată, m-a apucat din spate și m-a aruncat pe bancheta din spate. Mai erau doi bărbați înăuntru, și au pornit la drum. Totul s-a întâmplat într-o fracțiune de secundă”, a relatat femeia.

Ea a fost răpită și violată de agresori. Ea a strigat că este ziua nunții și i-a implorat pe agresori să o lase în pace. Aceștia i-au spus să coopereze, altfel va muri.

Femeia a fost abuzată în grup, iar oroarea prin care a trecut a durat șapte ore. Ea a reușit să fugă după ce l-a mușcat pe unul dintre agresori de bărbăție. Din păcate, în timp ce încerca să fugă, ea a fost înjunghiată în stomac.

Terry a ajuns apoi la spital și a fost tratată de urgență, dar medicii i-au spus că nu va mai putea face copii.

Lucrurile au mers din rău în mai rău pentru ea. Violatorii ei nu au fost niciodată prinși. Mai mult decât atât, la circa un an de la nefericitul eveniment. Soțul ei s-a stins din viață.

Minunea din viața lui Terry

După toate cele întâmplate, oamenii credeau că Terry este blestemată și nu își lăsau copiii în preajma ei. Unii o acuzau chiar că și-ar fi omorât intenționat soțul, deși moartea acestuia fusese accidentală.

Ea credea că soarele nu va răsări niciodată pe strada ei, dar după o perioadă îndelungată a cunoscut un alt bărbat, care a acceptat-o așa cum era și cu care s-a căsătorit.

După un an de mariaj, s-a produs minunea. Femeia a rămas însărcinată și a dus sarcina la bun sfârșit, aducând o fetiță pe lume, în pofida spuselor medicilor.

După patru ani, ea a mai adus o fetiță pe lume.

Citește și: Și-a violat fiica și și-a bătut soția! Ce au descoperit polițiștii la fața locului

Terry a scris o carte despre viața ei, numită „Crawling out of Darkness”, pentru a-i inspira pe alții să-și păstreze speranța. A pus apoi bazele unei organizații numite Kara Olmurani, care lucrează, în prezent, cu victimele violului: „Lucrăm cu supraviețuitoarele violului, așa cum le numesc eu”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top