Connect with us

Știri

Emisiunea „Mireasa pentru fiul meu” revine! Cine va prezenta realy show-ul care a cucerit România

Emisiunea „Mireasa pentru fiul meu” are extrem de multi fani și se pare că producătorii pregătesc o surpriză pentru telespectatorii fideli ai reality show-ului.

Dupa ce Antena 1 a primit mii de scrisori din partea telespectatorilor, echipa din spatele emisiunii ar fi reușit conform unor surse să semneze un nou contract pentru un nou sezon al emisiunii.

Mare parte din viitorea echipa Mireasă pentru fiul meu este formată din foștii concurenți, care au fost cooptați în echipa de producție.

Prezentatoarea show-ului va fi Mirela Boureanu Vaida, afirma aceleași surse din interiorul Atenei 1, care va fi înlocuită de la pupitrul emisiunii Acces direct, deoarece Simona urmează să revină din concediul de materinitate.

Luna în care show-ul ar urma sa reintre pe post ar fi februarie, iar castingul pentru show urmează sa înceapă în ianuarie.

Surse apropiate de Gabriela Cristea susțin că vedeta a fost ofertată să revină la show-ul care a consacrat-o, însă vedeta ar fi ales să rămână în echipa Kanal D.

Cum arată soţul Mirelei Boureanu Vaida, despre care vorbeşte mereu la TV

Mirela Boureanu Vaida este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare tv, fiind prezentă pe micul ecran aproape în fiecare zi, ore bune.

Fanii emisiunii pe care o moderează ştiu că artista este măritată şi are o căsnicie fericită, dar nu ştiu cum arată soţul său, despre care ea vorbeşte în emisiune, dar pe care nu l-a arătat niciodată.

Mirela Boureanu Vaida alături de soțul său

WOWbiz.ro a găsit poze cu Alexandru, soţul Mirelei Boureanu Vaida, moderatoarea emisiunii “Mireasă pentru fiul meu”.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top