Connect with us
Motivul incredibil pentru care un barbat s-a casatorit cu un smartphone

Știri

Motivul incredibil pentru care un barbat s-a casatorit cu un smartphone

Mare mai este gradina Domnului si multe fiinte misuna prin ea. Una dintre ele este Aaron Chervenak, care la 25 de ani a fost atins de un gand mai mult decat inedit: casatoria cu propriul smartphone. Gestul tanarului american are si o explicatie. Acesta a vrut sa isi uneasca destinele cu telefonul inteligent din dorinta de a atrage atentia asupra hiperconectivitatii.

De la gand pana la fapta nu a trecut mult timp, astfel ca la data de 20 de mai, Aaron Chervenak s-a casatorit la Las Vegas cu propriul sau telefon mobil. Evenimentul simbolic a fost organizat cu tot fastul obisnuit. „Sa fim cinstiti, suntem conectati la telefoanele noastre la multe niveluri emotionale. Cautam alinare, le folosim pentru a ne calma, pentru a adormi si pentru ca vrem sa ne linistim. Pentru mine, aceasta este definitia unei relatii…

Intr-un anumit sens, un smartphone reprezinta cea mai lunga relatie a mea si de aceea m-am hotarat sa ma casatoresc cu el”, a declarat proaspatul mire, care a atras atentia lumii cu initiativa lui nemaintalnita.

Citeste si: Apple va lansa primul smartphone fara atingere!

Descoperire socanta legata de SMARTPHONE-uri: Ce inseamna „sindromul vibratiei fantoma” si cum te afecteaza

Filmul evenimentului a fost organizat conform urmatorului scenariu: tanarul s-a dus la o capela din Las Vegas, care a fost de acord sa organizeze si sa gazduiasca originala nunta. Uniunea nu implica vreo valoare legala, singura proba oficiala a celor intamplate fiind videoclipul postat pe YouTube.

„Sper ca aceasta casatorie sa fie un gest simbolic pentru a arata cat de pretioase au devenit telefoanele in viata noastra de zi cu zi”, a mai subliniat Chervenak, foarte incantat de ideea lui. Un studiu de specialitate arata ca in 2014 existau aproape doua miliarde de oameni care foloseau un smartphone, ceea ce in cifre insemna aproximativ 25% din populatia lumii. Totodata, in acelasi studiu se arata ca 1 din 10 oameni urma sa aiba un telefon inteligent. Din acest punct de vedere, zona Asia-Pacific este considerata zona care are cel mai mare numar de utilizatori de smartphone-uri.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top