Connect with us

Știri

A murit imediat după căsătorie. Imaginile tulburătoare descoperite în aparatul foto

Erica a fost diagnosticată cu o formă agresivă de limfom, cu doar câteva zile înainte de nuntă. Tânăra a murit imediat după căsătorie, la vârsta de doar 30 de ani, lasând în urmă un soț devastat de durere.

Dave, soțul femeii, a găsit consolarea doar în pozele rămase cu iubita sa. Bărbatul privea în fiecare zi pozele de la nuntă dar și cele de la înmormântarea tinerei sale soții. În momentul în care casa sa a fost călcată de hoți care au sustras bijuterii scumpe și electrotehnică, Dave a fost cel mai afectat de pierderea aparatului foto.

Citește și: După 85 de ani de căsătorie, încă se iubesc nebunește. Care este secretul lor

Imaginile din aparatul foto erau cea mai de preț amintire a bărbatului

Un an mai târziu, după un jaf similar, detectivii au descoperit 20 de cecuri ale lucrurilor furate eliberate de un amanet local. Printre acestea se afla și aparatul foto al lui Dave. Privind pozele din el, polițiștii și-au dat seama că acestea ar fi putut avea o valoare emoțională importantă pentru omul care le-a pierdut.

Deși nu puteau stabili cui îi aparșinea aparatul, acesta neprezentând însemne deosebite, unul dintre ofițeri a recunoscut împrejurimile din poze. Trecând cu mașina prin cartier, ei l-au găsit pe Dave Lacey și i-au returnat aparatul pierdut.

Citește și: FOTO ȘOCANT! Ce sunt aceste creaturi? Imaginile care au făcut înconjurul planetei

La început, bărbatul a crezut că totul este doar o glumă proastă, însă mare ia- fost bucuria când a recunoscut cureaua aparatului, pe care chiar Erica o împletise.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top