Connect with us

Știri

O tânără de 24 de ani a murit după ce 14 doctori au spus că e sănătoasa

O tânără de 24 de ani a murit din cauza unei tumori cerebrale, după ce 14 doctori au spus că este sănătoasă și nu are decât niște migrene.

Stephanie Dickson a fost găsită moartă la doar câteva ore după ce doctorii de la secția urgențe au trimis-o acasă. După o investigație ce a durat patru ani, s-a descoperit că tânăra ar fi avut 98% șanse de supraviețuire dacă i s-ar fi administrat tratamentul corect.

Tânăra a început să se plângă de dureri de cap și gât severe și amețeli, cu nouă luni înainte să moară. Doctorii iau prescris analgezice pentru dureri de cap cauzate de stres. Nemaiputând suporta durerea, femeia s-a dus la Secția de primiri urgențe a unui spital, în data de 5 aprilie 2013.

Citește și: Creștea în greutate și nicio dietă nu funcționa. Ce au descoperit medicii în stomacul unei femei

Tânăra a murit la câteva ore după ce a fost externată din spital

Medicii i-au pus o perfuzie dar au externat-o în ziua următoare. Câteva ore mai târziu, tânăra  a murit, după ce le-a spus unor prieteni că simte că ceva nu este în regulă.

În urma unei investigații ulterioare, s-a stabilit că femeia avea o tumoare cerebrală benignă, care a cauzat creșterea presiunii intracraniene. În raportul întocmit se precizează că viața tinerei ar fi putut fi salvată dacă medicii i-at fi acordat tratamentul necesar, chiar și în seara dinaintea decesului.

Conducerea spitalului a prezentat ulterior scuze familiei.

Citește și: Cum arată femeia cu cei mai mari sâni din lume și ce poate să facă cu ei

Oferim cele mai sincere condoleanțe familiei și prietenilor lui Stephanie și le sprijinim eforturile de a atrage atenția asupra simptomelor și consecințelor tumorilor cerebrale, a declarat

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top