Connect with us
Un tânăr indonezian de 28 de ani s-a îndrăgostit de o femeie care i-a format numărul din greșeală, fără să știe cine este aceasta...

Știri

S-a îndrăgostit de o femeie care l-a sunat din greșeală. Continuarea e demnă de filme!

Sofian Loho Dandel este un indonezian cu o poveste de dragoste mai puțin obișnuită. Bărbatul de 28 de ani a primit într-o zi un telefon de la un număr pe care nu îl avea în agendă.

Fusese sunat de o femeie care greșise numărul de telefon. Însă, în loc să închidă, cei doi au continuat conversația vreme de o oră. Sofian a fost atras de vocea și maniera femeii care îl sunase și a decis să o invite la o întâlnire. Era foarte emoționat, mai ales că nu mai mersese la o întâlnire cu o femeie până acum. Nu știa nimic despre ea, așa că au stabilit o zi în care să se întâlnească și să se cunoască mai bine.

Nu mică i-a fost mirarea bărbatului atunci când a întâlnit-o pe cea a cărei voce îl fascinase. Era vorba de Martha Potu, o femeie în vîrstă de 82 de ani. Aceasta i-a povestit viața ei și faptul că rămăsese văduvă în urmă cu 10 ani, iar copiii ei erau plecați la muncă în străinătate. Sofian a fost impresionat de povestea ei și a început o relație cu ea.

Familia lui nu a reacționat foarte bine la vestea că Sofian a început o relație cu o persoană care îi putea fi bunică. Cu toate acestea, cei doi au reușit să îi convingă pe toți că se iubesc, iar în luna februarie a acestui an s-au căsătorit.

Sofian și Martha spun că sunt foarte fericiți împreună și că nu sunt deloc deranjați de diferența de vârstă.

Citește și: Motivul incredibil pentru care un barbat s-a casatorit cu un smartphone

Citește și: O mama i-a trimis fiului un cadou la cămin. Surpriza din cutie l-a șocat

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top