Connect with us
filme-20082015

Știri

Top 5 filme celebre interzise in diverse tari

Pentru ca locuim in Romania, inca ne bucuram de privilegiul de a avea acces la orice tip de filme usor, rapid si de multe ori gratuit.

In tari precum Marea Britanie, Germania de Vest, Norvegia si Islanda anumite filme au fost interzise din diverse motive.

CITESTE SI: POVESTILE REALE CA IN FILMELE DE GROAZA CARE AU FOST STERSE DIN ISTORIE

Uite un top 5 cu filme celebre interzise in mai multe tari!

1. The Texas Chainsaw Massacre (1974)

Clebrul fim horror a fost foarte indragit si apreciat de iubitorii acestui gen. Din pacate pentru publicul din Marea Britanie, Germania de Vest, Norvegia si Islanda filmul a fost interzis din cauza scenelor de violenta ,,extrema”.

2. The Meaning of Life (1983)

Celebra pelicula trateaza probleme legate de sensul si scopul vietii intr-o serie de momente despre nastere si moarte. In Irlanda filmul a fost interzis din motivul ca scenele care contineau sex sunt prea explicite.

3.   A Clockwork Orange (1971)

Tanarul delincvent Alex De Large, interpretat de Malcolm McDowell, inteligent si sigur pe sine, isi duce viata urmarind filme porno, ascultand Beethoven si conducandu-si banda ,,Droogs”. Subiectul filmului lui Stanley Kubrick a fost considerat prea dur in Irlanda unde a fost interzis pana in anii 2000, iar in Marea Britanie filmul a fost imposibil de gasit timp de 30 de ani.

4. Sapte ani in Tibet (1997)

Celebrul film care l-a avut in rol principal pe Brad Pitt a fost interzis in China si Malaezia din cauza mesajului lui pro Tibet.

CITESTE SI: TOP 5 EXPRESII ROMANESTI CELEBRE. UITE DE UNDE VINE ,,A FACE CAPUL CALENDAR”

5. Codul lui Da Vinci (2006)

Tom Hanks il interpreteaza pe faimosul semiolog Profesorul Robert Langdon in aceasta pelicula. El este chemat intr-o noapte la Muzeul Luvru din Paris unde un custode a fost ucis, in urma sa lasand o serie de indicii misterioase.  Filmul a fost interzis in Samoa din cauza continutului sau religios.

Tu ai vizionat aceste filme?

Sursa foto: merlkomson.com

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top