Connect with us
Trucuri pentru albirea dintilor

Știri

Cele mai tari trucuri pentru albirea dintilor acasa

Nu te-ai fi gandit ca albirea dintilor poate fi atat de usoara! Trucuri pe care le poti incepe chiar azi! Ce mai astepti?

Fiecare dintre noi isi doreste sa aiba dinti albi, insa nu toata lumea are posibilitatea de a scoate din buzunar sume enorme pentru o procedura in acest sens.

Cu toate acestea, exista o serie de trucuri destul de simple, la care fiecare poate apela cu incredere. Iata care sunt acestea:

Otet de mere

In cazul in care ai dintii patati, acestia pot fi curatati cu usurinta folosind otet de mere. Tot ce trebuie sa faci este sa aplici o picatura de otet pe periuta de dinti, dupa care se continua spalatul dintilor in mod obisnuit. La final, cavitatea bucala se clateste foarte bine cu apa rece.

www.biaplant.ro

www.biaplant.ro

Alimente recomandate vs alimente nerecomandate
O metoda foarte frecvent folosita de albire a dintilor, care este si la indemana oricui, este prin alimentatie.
In scopul de a avea dintii mai albi, este benefic sa consumati fructe si legume proaspete, dar si lapte. De exemplu, merele, telina si morcovii favorizeaza albirea dintilor, iar capsunile si portocalele sunt considerate a fi agenti naturali de albire, ca urmare a aciditatii pe care o provoaca.

Te poate interesa si: Ce se intampla daca te speli pe dinti doar o data pe zi

Te poate interesa si: VIDEO: Truc incredibil! A smuls perii de la o periuta de dinti si apoi i-a bagat in apa fiarta. Iata ce a iesit

In plus, renumita guma de mestecat, prin actiunea mecanica a procesului de masticatie poate avea un efect de albire.

La polul opus, bauturi precum ceaiul negru, cafeaua sau vinul rosu sunt cateva din cele mai importante bauturi care au o actiune de colorare accentuata a danturii. 🙁

Detartraj home-made
Poate nu stiai, dar lamaile au proprietati de inalbire, ca urmare a acidului citric continut. Astfel ca, periajul saptamanal cu o periuta cu dinti moi, scufundata in suc de lamaie, poate fi extrem de eficient.

In plus, pentru un detartraj in casa, puteti freca de suprafata dintilor carbune, bicarbonat sau argila. Atentie, insa! Nu exagerati, deoarece va puteti distruge smaltul.

Lamai

lataifas.ro

Pasta de dinti cu efect de albire
Periajul dintilor cu pasta de dinti care are efect de albire este o alta varianta pentru a avea dinti mai albi. Pasta de acest gen ajuta la albire pe toate suprafetele vizibile, creand un efect tridimensional de albire. In plus, nu afecteaza smaltul.

In acest moment, pe piata exista o multitudine de paste de dinti care au efect de albire, care au drept substanta activa peroxidul, sub forma de particule fine. Rezultatele unei paste cu efect de albire sunt vizibile intr-un timp relativ scurt, iar costurile sunt reduse.

Ata dentara si apa de gura
Cu toate ca aceste doua lucruri par optionale, acestea nu trebuie sa lipseasca din ritualul nostru de ingrijire. Este necesar sa folositi zilnic ata dentara, pentru a indeparta resturile de mancare din zonele in care periuta de dinti nu poate patrunde. La final, este benefica clatirea cavitatii bucale cu apa de gura, cu scopul de a preveni formarea placii, care poate conduce la ingalbenirea dintilor.

Sursa foto healthy-magazine.co.uk

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top